- Zahvala primljena: 3
Kompjutorska igraonica
- Anonymous
- Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #13976
od Anonymous
U toj igraoni upravo ja radim i zove se The Zone I da treba se rezervirat jer je non stop neka gužva pogotovo prek vikenda ili praznika.
Što se tiće ulaganja u igraonu šef kaže ak imaš svoj prostor na dobroj lokaciji to je pola uspjeha.
Replied by Anonymous on topic Kompjutorska igraonica
anarky1988 napisao: ima jedna igranona na tresnjevci i vecinom je puno strasno, utorkom i cetvrtkom imas popust za 10 kin 2 sata klanja i tad se treba rezervirat jer sam par put adosao sa frendovima i jebiga nis vratili smose .... i jos nes u svem se moze zaraditi sam ako znas i ak si spretan......
U toj igraoni upravo ja radim i zove se The Zone I da treba se rezervirat jer je non stop neka gužva pogotovo prek vikenda ili praznika.
Što se tiće ulaganja u igraonu šef kaže ak imaš svoj prostor na dobroj lokaciji to je pola uspjeha.
Please Prijava to join the conversation.
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
18 godina 10 mjeseci ago #13979
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic Kompjutorska igraonica
cek nije the zone vec dafne tam poslije crkve a prije hotela onog plavog velikog
- Anonymous
- Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #13992
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Kompjutorska igraonica
Aha onda trebas doc u Zonu malo posjetit Vitu Znam za dafne no meni je uvijek u Zoni bilo bolje, a sad još još bolje kad radim tu
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
18 godina 10 mjeseci ago #14037
od anarky1988
a di je to?????
Replied by anarky1988 on topic Kompjutorska igraonica
Dezerter napisao: Aha onda trebas doc u Zonu malo posjetit Vitu Znam za dafne no meni je uvijek u Zoni bilo bolje, a sad još još bolje kad radim tu
a di je to?????
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.490 sekundi