Ole....
Ako ce za ista trebat pomoc to ce biti onda oko servera za igranje.
Oni su puno skuplji i kad doe vrijeme za to onda cemo poragovarati o tome. Mislim da nas je jos premalo za taku investiciju. Ima vremena....
Please Prijava to join the conversation.
Razor napisao: Ma netreba Atrille. To se placa jednom godisnje, i osjeco bi se fuil nesposobno da nemrem skupit 170kn na godinu
Ako ce za ista trebat pomoc to ce biti onda oko servera za igranje.
Oni su puno skuplji i kad doe vrijeme za to onda cemo poragovarati o tome. Mislim da nas je jos premalo za taku investiciju. Ima vremena....
Ne 170! Bježi od toga. Cijene domene se kreću od 7-10$ dolara vani, odnosno oko 90 kuna kod nas. Kakvih 170 kuna... Trust me - to mi je bio posao 2,5 godine pa znam (otud i hosting )
Kao što rekoh:
www.regica.net (može bez kred. kartice) ili eventualno www.name.com (7$ godišnje ali treba kred. kartica).
Što se tiče servera, slažem se. Treba nas biti malo više da bi još o tome razmišljali. Do tada - tracker, pa kud svi turci tud i mali mujo
I torture and kill young turtles.
Htio bi na dam bude domena: www.ctn.hr
Kul zvuci, hrvatska je (kupujmo hrvatsko ), kratka, lako pamtljiva nama hrvatima (ko jebe blesave amere) iiiiiii...hm...nemam pojma
Jednostavno mi se svida......ili sam tvrdoglav.....a mozd ai oboje....a i pricam sam sa sobom....da nisam lud? "Ma nisi".....oho...glasovi....odo ja dalje spavat....
Stoga u obzir dolaze samo com/net/org te biz/info. Pošto su com/net/org najpoznatije, preporučam da bude u okviru jedne od tih extenzija. Moj prijedlog znaš
Za ovo drugo sam 100% siguran jer sam cito prije par dana....za ono prvo sam siguran 99.99%.....
Razor napisao: Dax...jesi ti siguran?!?!? Kolko sam ja skuzio sve to...pravne osobe ilitiga firme mogu dobit domene BESPLATNO www.imefirme.hr a ostali moraju dat $$$. Vidio sam to negdje na karnetu....a znam da SVATKO ima pravo na .hr domenu (besplatno) u obliku: www.imeprezime.hr
Za ovo drugo sam 100% siguran jer sam cito prije par dana....za ono prvo sam siguran 99.99%.....
Ne, ostali ne mogu dobiti .hr domenu. Mogu dobiti recimo .com.hr domenu (za 180kn/g.) što nije isto... Što se tiče ime/prezime. , možeš dobiti imeprezime.iz.hr, ne imeprezime.hr ... Znam taj pravilnik napamet
Uostalom, nazovi DNS službu ( www.dns.hr ) i pitaj ih. Vrlo ljubazno daju odgovore na sva pitanja u vezi .hr domena.