Ole....
19 godina 9 mjeseci ago #1430
od dax
I torture and kill young turtles.
Hehe, ja ne pokusavam srediti - to je 100% sredjeno. Vlasnik Plus hostinga je moj prijatelj i uopće mi nije problem dobiti hosting account. Sve što čekam je da se odlučimo za domenu (kako će se zvati) kako bih mogao setupirati account na serveru.
Please Prijava to join the conversation.
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1433
od sibo
Replied by sibo on topic Ole....
Sto mu gromova ljudi...pa bogme budete vi to sredili a? :lol:
Bravo, bravo..dok je takvih.... hihihi
btw dax je novi (koliko sam skuzio) i vec se ukljucio u upgrade ...bravo, bravo.... :mrgreen:
cya!!
btw dax je novi (koliko sam skuzio) i vec se ukljucio u upgrade ...bravo, bravo.... :mrgreen:
cya!!
19 godina 9 mjeseci ago #1435
od dax
Budemo
Ne znam kako ćemo točno bazu prenijeti (nadam se da ovaj host ima phpMyAdmin?) no pitanje hostinga je rješeno. (Bar neka korist od mene ).
Ostaje pitanje domene, koju mogu isto ja kupiti ako treba i ako će ići brže, čekam samo reply od Razora.
Sibo napisao: Sto mu gromova ljudi...pa bogme budete vi to sredili a? :lol:
cya!!
Budemo
Ne znam kako ćemo točno bazu prenijeti (nadam se da ovaj host ima phpMyAdmin?) no pitanje hostinga je rješeno. (Bar neka korist od mene ).
Ostaje pitanje domene, koju mogu isto ja kupiti ako treba i ako će ići brže, čekam samo reply od Razora.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.366 sekundi