help, I need somebody help! :D

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17884 od blento
Pissko raspitaj se na newsgrupama hr.comp.igre ...tam ces dobiti valjda neki bolji odgovor....potrazi i na google...

inace igra je oko 25 dolara..i kako vele svi vrijedi puno vise....tako da bih ju i ja volio vidjeti...ak mi se i svidi..onda ju kupiti...
po Olegu je najbolji FPS koji je ikad igrao....i realnija je od AA...samo kosta...jeb ga.....i moras ju skidati sa neta....

u svakom slucaju cu je kupiti...kad dobijem ADSL...

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17925 od zwer
Replied by zwer on topic help, I need somebody help! :D
pisko pa kolko mb ti ima image ili kak si to vec skidao?? kolko ti je trebalo da skines?? pa to ima 2 gb!! ak imas manje onda se nemoj nista cuditi... ali ak hoces imam ti ja to, evo bas skidam 2 gb image od te igre, za cca 45 min ce bit skinuto pa ak radi, dodi si k meni po to!! fala bogu znas di zivim...

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17934 od pisko

zwer napisao: pisko pa kolko mb ti ima image ili kak si to vec skidao?? kolko ti je trebalo da skines?? pa to ima 2 gb!! ak imas manje onda se nemoj nista cuditi... ali ak hoces imam ti ja to, evo bas skidam 2 gb image od te igre, za cca 45 min ce bit skinuto pa ak radi, dodi si k meni po to!! fala bogu znas di zivim...

hehe, super, ti imas motor, 3 auta i stalno si u kz-u :P mogel bi ti dofurat to do mene ;)

dam ti pare za dvd, nije bad ;)

[img
<br>

Više
18 godina 4 mjeseci ago #17936 od zwer
Replied by zwer on topic help, I need somebody help! :D
igrica radi, za sad sam samo probao practice mode i sve radi... dosta zahtjevna grafika kolko sam skuzio...

mora se koristiti steam da bi se moglo igrati preko neta... nije ga teško uspostaviti...

eto...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.912 sekundi
Pokreće Kunena Forum