help, I need somebody help! :D
18 godina 4 mjeseci ago #17840
od pisko
help, I need somebody help! :D was created by pisko
e ovak, skinul sam s neta igru red orchestra! i kad ju hocu instalirat veli mi da mi fali jedan file iz help foldera. ( help\unreal.ico) popizdit cu!
ajd ak neko ima tu igru nek mi javi da mu dam mail za msn da mi posalje cijeli folder!
tnx
ajd ak neko ima tu igru nek mi javi da mu dam mail za msn da mi posalje cijeli folder!
tnx
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 4 mjeseci ago #17852
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic help, I need somebody help! :D
Pa to ti je samo .ico file (ikona). Probaj kreirat prazan file ili nekakav VRLO JEDNOSTAVAN .bmp file pa ga onda preimenuj u unreal.ico ...
I torture and kill young turtles.
18 godina 4 mjeseci ago #17853
od pisko
Replied by pisko on topic help, I need somebody help! :D
Ma banana, niti to ne pomaze, kad to napravim kaj si ti rekel onda mi javi da mi fali file u system-u, pa kad toga napravim onda mi javi sa sasma desetog file-a!
strasno! a nemrem vjerovat, skidal sam preko emule-a i 0 bodova na kraju! daj ak neko ima tu igru nek mi javi! htio bi to igrat!
tnx
strasno! a nemrem vjerovat, skidal sam preko emule-a i 0 bodova na kraju! daj ak neko ima tu igru nek mi javi! htio bi to igrat!
tnx
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
18 godina 4 mjeseci ago #17855
od pisko
hehe, kad bi svi kupovali originale nitko nebi igral besplatne igre
a i bankrotiral bi u jednom tjednu
Replied by pisko on topic help, I need somebody help! :D
stagger_lee napisao: kupi orginal
hehe, kad bi svi kupovali originale nitko nebi igral besplatne igre
a i bankrotiral bi u jednom tjednu
18 godina 4 mjeseci ago #17861
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic help, I need somebody help! :D
razmazenko.
on ih mora imat SVE.
SVE
i nema veze sto ih ne odigra do kraja..sto zapravo ne odigra 3 levela..to nema veze..neka ih ima SVE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
on ih mora imat SVE.
SVE
i nema veze sto ih ne odigra do kraja..sto zapravo ne odigra 3 levela..to nema veze..neka ih ima SVE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.339 sekundi