novi intel procesori

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18034 od blento
Replied by blento on topic novi intel procesori

flat napisao: ma zajebite intel..neko ko ima tolko para bi trebao napravit toliko bolji procesor od AMD-a da bi to bilo strasno..i lagano napravit da kosta maoda i upola manje..ali oni nece jer moraju svako malo nesto mrvicu poboljsavat i to naplacivat masno..ja sam za to da se intel zaboravi...to je kao da kupujes orginalne CD ilči DVD-e..pa ko to tu radi??

hehe sorry na upadici al nikako ne volim microsoft i intel (citaj: monopoliste)

tako da cu ja izbjeci to osim ako ne bude nasusno za AA^^

sve je to stari profit....sta bi Intel prodavao i AMD..i Mercedes i bilo koja druga firma da napravi nesto savrseno...i ljudi vise to ne moraju kupiti?....kako bi zaradjivala naftna industrija..ili bilo koja da ti proizvedu nesto i da ti vise nisu potrebni....sve je to profit.....a to je ono sto i pokrece inovacije i napredak....zato..koliko je to lose...toliko je i dobro...
Da Intel ili AMD odmah izbace najbrzi procesor kojeg ta jezgra moze podrzati...on par godina ne bi imao nikakvu zaradu...ovako polako istrazuje i pravi nove procesore..sve brze i bolje....do krajnje granice..a onda opet sve u krug...al zato postolej ljudi koji se malo vise interesiraju...otkriju nacin kako taj procesor dici na visoke taktove..ako ne i na najvise taktove koje jezgra moze podnjeti..pa imaju par godina najbrze sto se moze imati......a oni koji imaju predrasude ili su lijeni..ili imaju vise para...ti ce polako kupovati nove procesore....

premda...danas procesori vise ne igraju glavnu ulogu...danas vladaju graficke kartice...i sa losijim procesorom ..a brzom grafickom mozes imati bolje performanse nego obratno...

koliko vidim..jos uvijek je najbolje kupiti neki AMD64 3000+ i OC-at ga...te tako si ustediti par tisuca kuna...

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18080 od zwer
Replied by zwer on topic novi intel procesori
stari zajebo si se, nisam se na links logirao vec par mjeseci... druga stvar, naravno da sam amd-ovac, i to sa amd išao na intel pa se vratio na amd... ali ovo mi zvuci primamljivo jer ce bit ok cijene a performanse daleko bolje od proceva koji trenutno tolko kostaju, a ploce ostaju iste za intela, samo se chipset mijenja... tak da... neznam, meni je žao riješavat ovu plocu, ali hocu bolji proc... a kaj cu onda uzimat novog amd-a za recimo 2500 kn ako za 2000 dobit duplo jaci intel proc, a plocu prodam i dodam jos tih 500 kn za neku jebenu plocu za intela...

meni je u biti svejedno na cemu mi se mašina bazira, na intelu ili amd-u... bitno je jedino da nije ultra skupo a da rastura... eto...

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18089 od blento
Replied by blento on topic novi intel procesori
pretpostavio sam da si sa Linksa to vidio..jer tamo ljudi dosta pricaju o tome....a hoce li cijena biti tako niska....sumnjam...
prije bih rekao da ce biti preko 3000 kuna...zbog nasih lihvarskih dielera...al vidjet cemo...

Više
18 godina 4 mjeseci ago #18091 od zwer
Replied by zwer on topic novi intel procesori

Blento napisao: pretpostavio sam da si sa Linksa to vidio..jer tamo ljudi dosta pricaju o tome....a hoce li cijena biti tako niska....sumnjam...
prije bih rekao da ce biti preko 3000 kuna...zbog nasih lihvarskih dielera...al vidjet cemo...

ma, od foruma u zadnje vrijeme pratim samo car audio i ovo... za ostale nemam vremena... a links i pc ekspert ne pratim od onog lan party-ja u vg...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi
Pokreće Kunena Forum