novi intel procesori
18 godina 4 mjeseci ago #18016
od pisko
Replied by pisko on topic novi intel procesori
A koji to procevi od intela vec sad izlaze??
p.s. AMD nece takno brzo odgovorit na intela!
p.s. AMD nece takno brzo odgovorit na intela!
Please Prijava to join the conversation.
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
18 godina 4 mjeseci ago #18018
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic novi intel procesori
ma nek se oni samo hebu, ja cu i dalje biti na svom bartonu ali kad to pojeftini onda u kupovinu
18 godina 4 mjeseci ago #18024
od zwer
Replied by zwer on topic novi intel procesori
od te nove serije proc koji dode manje od 200 eura pojede athlona 4800+ tak da... isplati se prijeci!!
18 godina 4 mjeseci ago #18025
od razor
Nebudi siguran. Sta mislis da su oni do sada sjedili i gledali svjetsko prvenstvo, dok je intel radio?
Replied by razor on topic novi intel procesori
Pisko napisao: p.s. AMD nece takno brzo odgovorit na intela!
Nebudi siguran. Sta mislis da su oni do sada sjedili i gledali svjetsko prvenstvo, dok je intel radio?
- flat
- Posjetitelj
18 godina 4 mjeseci ago #18031
od flat
Replied by flat on topic novi intel procesori
ma zajebite intel..neko ko ima tolko para bi trebao napravit toliko bolji procesor od AMD-a da bi to bilo strasno..i lagano napravit da kosta maoda i upola manje..ali oni nece jer moraju svako malo nesto mrvicu poboljsavat i to naplacivat masno..ja sam za to da se intel zaboravi...to je kao da kupujes orginalne CD ilči DVD-e..pa ko to tu radi??
hehe sorry na upadici al nikako ne volim microsoft i intel (citaj: monopoliste)
tako da cu ja izbjeci to osim ako ne bude nasusno za AA^^
hehe sorry na upadici al nikako ne volim microsoft i intel (citaj: monopoliste)
tako da cu ja izbjeci to osim ako ne bude nasusno za AA^^
18 godina 4 mjeseci ago #18032
od blento
Replied by blento on topic novi intel procesori
Vidim da Zwer i dalje neumorno prati Links forum... :lol: :lol:
AMD ce vjerojatno gadno spustiti cijene svojih dvojezgrenih procesora..tako da ce moci parirati do kraja godine kad izdaju jace procesore....
Ovo je sasvim normalan slijed dogadjaja...i sto bi nas krajnje kupce trebalo veseliti....mada mislim da meni ovaj OC-an AMD mobile procesor bi mogao posluziti bar jos jedno dvije godine....a tada..pitanje hocu li uopce imati vremena i potrebe za novim...jer ko zna koliko cu se stici igrati...
a da bi taj procesor mogao biti iskoristen...moras opet imati ostale komponente koje su zvijer...odnosno neku bijesnu graficku karticu od par tisuca kuna....pa opet neku memoriju..a za to ti treba neko divlje napajanje itd..itd......s tim da jos nema te igre koju moj ne moze prozvakati......
al eto...bolje da su izdali nego da nisu....
samo ja vjerujem da mu cijena nece biti kao sto tamo navode 180 dolara (ak sam dobro zapamtio)...vec ce se to prodavati kod nas preko 2000 kuna....i jako lijepo je znati da ce onda dvojezgreni procesori koji su danas kostali preko 6000 kuna..pasti na takve niske grane...
sve u svemu...super....jos samo kad graficke ne bi bile tako skupeeee.... :lol:
AMD ce vjerojatno gadno spustiti cijene svojih dvojezgrenih procesora..tako da ce moci parirati do kraja godine kad izdaju jace procesore....
Ovo je sasvim normalan slijed dogadjaja...i sto bi nas krajnje kupce trebalo veseliti....mada mislim da meni ovaj OC-an AMD mobile procesor bi mogao posluziti bar jos jedno dvije godine....a tada..pitanje hocu li uopce imati vremena i potrebe za novim...jer ko zna koliko cu se stici igrati...
a da bi taj procesor mogao biti iskoristen...moras opet imati ostale komponente koje su zvijer...odnosno neku bijesnu graficku karticu od par tisuca kuna....pa opet neku memoriju..a za to ti treba neko divlje napajanje itd..itd......s tim da jos nema te igre koju moj ne moze prozvakati......
al eto...bolje da su izdali nego da nisu....
samo ja vjerujem da mu cijena nece biti kao sto tamo navode 180 dolara (ak sam dobro zapamtio)...vec ce se to prodavati kod nas preko 2000 kuna....i jako lijepo je znati da ce onda dvojezgreni procesori koji su danas kostali preko 6000 kuna..pasti na takve niske grane...
sve u svemu...super....jos samo kad graficke ne bi bile tako skupeeee.... :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.356 sekundi