piva mmmmmmmmmmmmmm
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1872
od mato
piva mmmmmmmmmmmmmm was created by mato
pazi vamo zasto recimo karlovacka pivovara ne pravi pivu sa dodatkom nekog analgetika npr. aspirina ili andola sad mene ne bi glavurda vako bolila jer sam si spil par pivica sinoc, a oni bi duplo zaradili niko ne bi pio tablete nego pivu posaljes malog u butigu kao ono ajd po gajbu pive boli me glava e jesam pametan boze boze gdje se ja gubim da kome nebi sto palo napamet s ovom idejom zastitio sam je ajd ak ko oce prodat cu je jeftino :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 9 mjeseci ago #1879
od razor
Replied by razor on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
E pa ko ti je kriv sto pije Karlovacku. Ja osobno ne pijem pivu al s kim god sam prico, svi kazu da je Zuja bolja....
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1881
od mato
Replied by mato on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
joj nije loko sam zuju dosta ali ima onaj sto bi englezi rekli bad aftertaste tj nakon druge ili trece gorak okus u ustima a to karlovacka nema od prve do posljednje je ista tj ak se sjecas posljedenje :twisted:
19 godina 9 mjeseci ago #1884
od razor
Replied by razor on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
Aha...jebi ga...ja nemam pojma o tome...ja sam ti vise za vino i zesticu....piva mi ima uzasan okus..bilokoja. Probo sam ih sve...nase, strane....cak mi jendom jedan donio iz ceske ili od kud vec neku pivu. I kaze: Eto..ova je skoro najbolja na svijetu Probaj. -A ja njemu: JEbi ga...ista mi je ko Žuja.
- dean
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1891
od dean
Replied by dean on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
SLAŽEM SE S RAZOM,I MENI SVAKA PIVA IMA ISTI UKUS.GIN I VOTKA RULES :roll:
19 godina 9 mjeseci ago #1893
od blento
Replied by blento on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
...meni su pive zakon....od zestica malo bjezim i imam averziju....mozda je tome razlog sto sam vidio puno alkoholicara koji su na zesticaman...
aaa Mato..a najbolje pive su mi definitivno neke koje nemaju veze sa osujskim....karlovackim itd...
najbolje pive (domace) sam pio u Cakovcu (neka gradjevinska firma ih pravi..hehe) ....i na moru...u Crikvenici (isto ih neko pravi) ...
dobra mi je piva u ZG-u u pivnici u Savskoj/Vukovarskoj....
aaa Mato..a najbolje pive su mi definitivno neke koje nemaju veze sa osujskim....karlovackim itd...
najbolje pive (domace) sam pio u Cakovcu (neka gradjevinska firma ih pravi..hehe) ....i na moru...u Crikvenici (isto ih neko pravi) ...
dobra mi je piva u ZG-u u pivnici u Savskoj/Vukovarskoj....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.541 sekundi