- Zahvala primljena: 2
piva mmmmmmmmmmmmmm
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1909
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
To je Medvjedgrad pivnica..i da..tamo imaju pivo za 5...nije pre teško i ima puni okus :lol: .I ja volim pivo..zadnji HC - test sam imao sa Ožujskim-strong pivom...i ljudi moj savjet vam je NEEE pretjerujte sa njim..jer ja jesam i bilo je bolno sljedeca 2 dana...pivo kada ga počneš piti je super..čak mi je bolje od obične žuje...i nakon 3. več ti se neka "dešava" :lol: :lol: i poslje nje prestaneš brojati :lol: :lol: :lol: Eto toliko od jedne pivopije..ŽIVJELI!! :lol: :lol:Blento napisao: dobra mi je piva u ZG-u u pivnici u Savskoj/Vukovarskoj....
Please Prijava to join the conversation.
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1964
od jazavac
Replied by jazavac on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
ja sam se ubio ko zvijer s jacom bavariom , mislim da sam duso izrigao , dva dana sam bio na laksoj hrani jer kako mi zeludac popizdio i da sad se drzim zestica s sokomTimer28 napisao:
To je Medvjedgrad pivnica..i da..tamo imaju pivo za 5...nije pre teško i ima puni okus :lol: .I ja volim pivo..zadnji HC - test sam imao sa Ožujskim-strong pivom...i ljudi moj savjet vam je NEEE pretjerujte sa njim..jer ja jesam i bilo je bolno sljedeca 2 dana...pivo kada ga počneš piti je super..čak mi je bolje od obične žuje...i nakon 3. več ti se neka "dešava" :lol: :lol: i poslje nje prestaneš brojati :lol: :lol: :lol: Eto toliko od jedne pivopije..ŽIVJELI!! :lol: :lol:Blento napisao: dobra mi je piva u ZG-u u pivnici u Savskoj/Vukovarskoj....
- proud#
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1970
od proud#
Replied by proud# on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
ma meni nisu dbre ovu nase pive!ja ako pijem onda kupim union meni je dobra a sad vama??
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1975
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
Ja isto volim piti Union..jer je lagan i skoro nikada me ne boli glava nakon njega ...nisam ga nabrajao jer sam mislio da debatiramo o domačem pivskom tržištu :lol: :lol: :lol: ...ali osobno je meni naj bolje pivo Fosters...samo je pre skup da bi si ga svakodnevno priuštio...u onim količinama kako žuju trošim :lol: :lol:
19 godina 9 mjeseci ago #1980
od blento
meni se to isto desilo sa stockom i sa vinom..sad ne podnosim to dvoje..organski
Replied by blento on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
Jazavac napisao: ja sam se ubio ko zvijer s jacom bavariom , mislim da sam duso izrigao , dva dana sam bio na laksoj hrani jer kako mi zeludac popizdio i da sad se drzim zestica s sokom
meni se to isto desilo sa stockom i sa vinom..sad ne podnosim to dvoje..organski
19 godina 9 mjeseci ago #1986
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic piva mmmmmmmmmmmmmm
Meni je najbolji Tuborg (kad imam love) ili Favorit od BUP-a (kad nemam love)
I torture and kill young turtles.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.530 sekundi