- Zahvala primljena: 2
PAINTBALL....
17 godina 8 mjeseci ago #20845
od blento
PAINTBALL.... was created by blento
....dolazi lijepo vrijeme...(odnosno ruzno za par dana..al gledajuci u globalu ipak toplo..) ....pa bi bilo lijepo da organiziramo jedan Painball na Kalniku...
Sad se raspricao sa sefom svijeta na MSN-u..pa predlozio jedan grupnjak :lol: :lol:
Anyway..bilo bi dobro uzeti vise kuglica sami...
vasa misljenja...
Sad se raspricao sa sefom svijeta na MSN-u..pa predlozio jedan grupnjak :lol: :lol:
Anyway..bilo bi dobro uzeti vise kuglica sami...
vasa misljenja...
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
17 godina 8 mjeseci ago #20847
od razor
Replied by razor on topic PAINTBALL....
Ideju naveliko podrzavam, smao dolaze mi neka financijska izdavanja, z akoja neznam kolko cu moc pokrit, tj. kolko ce mi ostat viska para za takvo sta.
Ajd nek se ljudi prvo izjasne tko je za, i da se dogovori neki okvirni datum, pa cu moc sa sigurnoscu rec kako stvari stoje na financijskom frontu-
E da...us ubotu sam bio na LAN-u sa Ludima, i spomenuo sam im tako Paintball, i polu zainteresirani su. Tj. kolko sam skuzio, ak se organizira, dosli bi. Sve u svemu...mozda dobijemo sansu headshotat ih kak se spada
Ajd nek se ljudi prvo izjasne tko je za, i da se dogovori neki okvirni datum, pa cu moc sa sigurnoscu rec kako stvari stoje na financijskom frontu-
E da...us ubotu sam bio na LAN-u sa Ludima, i spomenuo sam im tako Paintball, i polu zainteresirani su. Tj. kolko sam skuzio, ak se organizira, dosli bi. Sve u svemu...mozda dobijemo sansu headshotat ih kak se spada
17 godina 8 mjeseci ago #20848
od blento
uf mrzim te financijske probleme...bolje ti reci kad bi ti odgovaralo...moze ovo jos pricekati...
Replied by blento on topic PAINTBALL....
Razor napisao: Ideju naveliko podrzavam, smao dolaze mi neka financijska izdava
uf mrzim te financijske probleme...bolje ti reci kad bi ti odgovaralo...moze ovo jos pricekati...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 8 mjeseci ago #20852
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic PAINTBALL....
Budući da sam većim dijelom travnja i aprila na bogodišnjem odmoru postoji vrlo velika vjerojatnost da rasprostrem svoju sluz po tom borilištu.
Ajte samo da je neki normalni dan , mislim da nije nedelja za nas putnike.
Ajte samo da je neki normalni dan , mislim da nije nedelja za nas putnike.
17 godina 8 mjeseci ago #20857
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic PAINTBALL....
jedan vikend u 4 mjesecu meni navelike odgovara 8*) ... ja sam za ak me neko strpa u gepek i povede ... ... a financije, nisam bash na TI s njima u zadnje vrijeme al ko ga jebe uzet cu nekom klincu u skoli pare za gablec :lol: :lol: :lol:
mess with the best, die like the rest
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.392 sekundi