PAINTBALL....

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20845 od blento
PAINTBALL.... was created by blento
....dolazi lijepo vrijeme...(odnosno ruzno za par dana..al gledajuci u globalu ipak toplo..) ....pa bi bilo lijepo da organiziramo jedan Painball na Kalniku...
Sad se raspricao sa sefom svijeta na MSN-u..pa predlozio jedan grupnjak :lol: :lol:

Anyway..bilo bi dobro uzeti vise kuglica sami...
vasa misljenja...

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20846 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic PAINTBALL....
Ja sam uvijek za akciju :)

PUSH THE BUTTON!!!

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20847 od razor
Replied by razor on topic PAINTBALL....
Ideju naveliko podrzavam, smao dolaze mi neka financijska izdavanja, z akoja neznam kolko cu moc pokrit, tj. kolko ce mi ostat viska para za takvo sta.

Ajd nek se ljudi prvo izjasne tko je za, i da se dogovori neki okvirni datum, pa cu moc sa sigurnoscu rec kako stvari stoje na financijskom frontu-

E da...us ubotu sam bio na LAN-u sa Ludima, i spomenuo sam im tako Paintball, i polu zainteresirani su. Tj. kolko sam skuzio, ak se organizira, dosli bi. Sve u svemu...mozda dobijemo sansu headshotat ih kak se spada :D

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20848 od blento
Replied by blento on topic PAINTBALL....

Razor napisao: Ideju naveliko podrzavam, smao dolaze mi neka financijska izdava

uf mrzim te financijske probleme...bolje ti reci kad bi ti odgovaralo...moze ovo jos pricekati...

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20852 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic PAINTBALL....
Budući da sam većim dijelom travnja i aprila na bogodišnjem odmoru postoji vrlo velika vjerojatnost da rasprostrem svoju sluz po tom borilištu.
Ajte samo da je neki normalni dan , mislim da nije nedelja za nas putnike.

Više
17 godina 8 mjeseci ago #20857 od mrgud
Replied by mrgud on topic PAINTBALL....
jedan vikend u 4 mjesecu meni navelike odgovara 8*) ... ja sam za ak me neko strpa u gepek i povede ... :wink: ... a financije, nisam bash na TI s njima u zadnje vrijeme al ko ga jebe uzet cu nekom klincu u skoli pare za gablec :lol: :lol: :lol:

mess with the best, die like the rest

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.392 sekundi
Pokreće Kunena Forum