Jebi im majku...

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21312 od razor
Jebi im majku... was created by razor

"Kako sam se borio tako sam i prošao, bolje nisam ni zaslužio", analitičan je bio Mirko i nastavio: "To je valjda moj križ, svako malo padnem, ne znam zašto. Dvaput sam već prošao takvu krizu, protiv Randlemana pa sam se digao, pa protiv Fedora pa sam se digao. Dignut ću se ja opet. To je dio moje karijere pa zašto onda otrpio ne bih", zaključuje Mirko parafrazirajući poznati stih Riblje Čorbe.

Nadam se da ima snage za jos jedan comeback, pa da isprebija ovu pedercinu kak ga je terbo isprebijat sinoc!

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 6 mjeseci ago #21352 od dax
Replied by dax on topic Jebi im majku...
Bah Mirko je već starkelja, bakica bi ga skršila... :lol:

Ma šalim se, Mirkec je zakon. ili spektakularno pobjeđuje ili spektakularno gubi :roll:

I torture and kill young turtles.

Više
17 godina 6 mjeseci ago #21383 od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic Jebi im majku...
gledao sam snimku .. i samo cu reci strahota , neki u domu su se zapitali dal jemech prodan :? :(

Više
17 godina 6 mjeseci ago #21386 od razor
Replied by razor on topic Jebi im majku...
I meni je tak zgledalo...uopce se nije ni pokusao boriti...

Više
17 godina 6 mjeseci ago #21388 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Jebi im majku...
sigurno će mirko ići prodavati meč nekom nepoznatom borcu, pa ovaj ga je skoro ubio.

jebiga, u takvom sportu se i najmanja greška skupo plaća, mirkec nije ušao 100% koncentriran u meč i završio je na podu, tamo ga je ovaj sredio sa laktovima (od čega se mirkec nije naučio braniti jer je u priedu to zabranjeno). KAd su se ustali mirko je već bio dobro uzdrman i brazilac je samo iskoristio priliku, dobro pogodio i to je to.

PUSH THE BUTTON!!!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.351 sekundi
Pokreće Kunena Forum