- Zahvala primljena: 17
POZIVNICA ZA RODENDAN
17 godina 5 mjeseci ago #22210
od rudlava
SVI STE POZVANI!!!
Uskoro ce i 3. godina postojanja CTN-a, pa planiramo napraviti malo okupljanje, i proslaviti cijelu stavar uz rostilj i naravno pivu.
Posto nitko nije dovoljno lud da nam sponzorira hranu i pice, taj dio cemo odraditi na dva moguca nacina.
1) Svako si donese nesto mesa koje cemo mi baciti na rostilj i pice po izboru
2) Uplati onolko kuna koliko mislite potrositi na moj ili Razorov racun, pa cemo mi kupnju obaviti umjesto vas(vjerujem da ce to posebno pasati ekipi van Zagreba).
Slobodno ponesite, karte/rekete za badminton/loptu za odbojku il sta god vam padne na pamet.
Poucena proslogodisnjim iskustvom..molim sve koji imaju prijenosni "frizider" da ,mi se jave, da nebi iblo kao prosle godine, da se tucemo, cija ce piva/sok biti u frizideru
Ako ste van Zagreba, probajte se ovdje dogovoriti neko zajednicko putovanje da si smanjite troskove puta i naravno smjestaj.
I na kraju, ako cete biti dobri i poslosni, i ako dobijem sve one zasluzene cokolade, napravit cu rodjendansku tortu
E da....ako vas ista zanima, slobodno pitajte...diskutirajte...dogovarajte...
PUSA!
POZIVNICA ZA RODENDAN was created by rudlava
SVI STE POZVANI!!!
Uskoro ce i 3. godina postojanja CTN-a, pa planiramo napraviti malo okupljanje, i proslaviti cijelu stavar uz rostilj i naravno pivu.
Posto nitko nije dovoljno lud da nam sponzorira hranu i pice, taj dio cemo odraditi na dva moguca nacina.
1) Svako si donese nesto mesa koje cemo mi baciti na rostilj i pice po izboru
2) Uplati onolko kuna koliko mislite potrositi na moj ili Razorov racun, pa cemo mi kupnju obaviti umjesto vas(vjerujem da ce to posebno pasati ekipi van Zagreba).
Slobodno ponesite, karte/rekete za badminton/loptu za odbojku il sta god vam padne na pamet.
Poucena proslogodisnjim iskustvom..molim sve koji imaju prijenosni "frizider" da ,mi se jave, da nebi iblo kao prosle godine, da se tucemo, cija ce piva/sok biti u frizideru
Ako ste van Zagreba, probajte se ovdje dogovoriti neko zajednicko putovanje da si smanjite troskove puta i naravno smjestaj.
I na kraju, ako cete biti dobri i poslosni, i ako dobijem sve one zasluzene cokolade, napravit cu rodjendansku tortu
E da....ako vas ista zanima, slobodno pitajte...diskutirajte...dogovarajte...
PUSA!
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 5 mjeseci ago #22216
od jopke
Replied by jopke on topic POZIVNICA ZA RODENDAN
Koja dobra pozivnica!!!!!!!
Ja dodjem sigurno a i cura najvjerojatnije!
Bit ce ludo JE JE JE!!! a torta ce biti jos bolja, jelda?
Jupiiiiiiiiii
Ja dodjem sigurno a i cura najvjerojatnije!
Bit ce ludo JE JE JE!!! a torta ce biti jos bolja, jelda?
Jupiiiiiiiiii
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
17 godina 5 mjeseci ago #22220
od pisko
E staggy daj ako uspijes upast na rockas daj i mene ufuraj volim bit padobranac
Replied by pisko on topic POZIVNICA ZA RODENDAN
stagger_lee napisao: jel smijem ja doći?
E staggy daj ako uspijes upast na rockas daj i mene ufuraj volim bit padobranac
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.502 sekundi