- Zahvala primljena: 0
Pozdrav
- neo_cro
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23051
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
statistike su pokazale da je 80% igraca iz tuzle imalo, ima ili ce imati ban.... vec 7 igraca na regrutaciji smo odbili zbog takve stvari... u biti reci cu vam ovako, u zaru borbe u internetu klubu kod svima nam dragog prijatelja emira AKA Cisco svi su poceli koristiti citeve, tako da ne postoji ni 0.1% sanse da neko ko je igrao tamo nije koristio citeve... sto se banova tice moj account je bio na dosta masina koje su imale ban pa mi account nije banovan tako da to pada u vodu..... ne kazem da je ovaj momak takav ali opet pripazite... aao je u poslednje vrijeme opet zavladao tuzlom, jer su se ljudi izgleda zasitili Guild Warsa i Silk, te drugih mmorpg igara koje su kod nas jako popularne! dosta te djece i sam licno poznajem i ne znam nikoga od njih da nije igrao sa cheatovima, dok pijes kafu ujutro kod emira gledas kako dijete owna nekoga sa 100honora te pizdi i ba bla dok mu ovaj reda hs-ove ili mu svaki put stavi bombu na guzicu, a da ga ovaj niti cuje niti vidi.....
s ljubavlju FiReFlY.......
s ljubavlju FiReFlY.......
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Please Prijava to join the conversation.
- phoenix
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23052
od phoenix
Replied by phoenix on topic Pozdrav
Firefly upravu si sa tom sttiskikom ako ona nije jos i gora sto se tice Ciska njega znam on dnjegovog internetkluba je to sve i krenulo.
Ja nisam nikad i nikad necu koristiti bilo kakva pomagala u igri kao sto su bagovi citovi hakovi itd ako ima jos sta .
U ovom internet klubu se koristili jesu hakovi i citove ali dolaskom mene i jos dva momka mi smo to razjurili ne u Ciskovom internetklubu vec u drugom .
Ja sam potpuno cist .
Jos se jednom izvinjavam za incident na Ts da se pravdam ne vrijedi jer mi necete vjerovati Sory jos jednom TIGROVI
Ja nisam nikad i nikad necu koristiti bilo kakva pomagala u igri kao sto su bagovi citovi hakovi itd ako ima jos sta .
U ovom internet klubu se koristili jesu hakovi i citove ali dolaskom mene i jos dva momka mi smo to razjurili ne u Ciskovom internetklubu vec u drugom .
Ja sam potpuno cist .
Jos se jednom izvinjavam za incident na Ts da se pravdam ne vrijedi jer mi necete vjerovati Sory jos jednom TIGROVI
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.427 sekundi