Pozdrav

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23055 od firefly
Replied by firefly on topic Pozdrav
oni nisu TIGROVI onu su NOOBOVI!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......

Please Prijava to join the conversation.

• phoenix
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23068 od phoenix
Replied by phoenix on topic Pozdrav
Hahaha nebih bas rekao da su nuubovi ali eto ti to bolje znas od mene :)
Nije problem za lizalicu hoce dvije :) ?
Ja igram u internet klubu Twins a Cisko i kompanije igraju iz takozvanog Planeta.Ovaj klub odakle ja igram imao je prije mene nego sto sam ja dosao citera i hakera ali dolaskom mene i jos par momaka to je sjebano .
Stvar je ovdje sto je banovan citav IP internet kluba i iP nekih racunara a ne IP nekog acc-a znaci nema to veze ako si ti igrao na racunarima sa kojeg je neko bio bannovan ako nije IP racunara bannovan da je bio bannovan IP racunara bio bi odma i tvoj acc ako ne odma onda nakon nekog vremena moda nakon 3-4 dana .
Ovdje je jednom bio banovan citav internet nisi mogao nista ni na internet da otvoris google ama bas nista ali to je bilo dok je bila igraonica Asterix a sad je na istom mjestu samo drugi ljudi i normalniji Twins i drugi covjek ga drzi pa nema zajebancije :)

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23069 od firefly
Replied by firefly on topic Pozdrav
tu pricu o ip adresama objesi macku o rep, svi internet klubovi koriste klasicnu adsl konekciju, koja mijenja ip svaki put kad se konektujes, kako emir (planet), tako i armin (asterix) kao i muhamed (twins)..... svaka cast ako cheatove nisi koristio, al slabe su sanse!

druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......

• phoenix
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23070 od phoenix
U redu je sto mi nevjerujes i nemoras jebote .
Pa ja nisam vidio da neko prica da je koristio citove i hakove ili da je dosao se reg na neki forum predstavio se i rakao da je bannovan :) mislim daj ukljucite malo mozak koji bi to moron ovog svijeta uradio valjda bi to krio na svaki moguci nacin .Ja da sam ista od toga koristio ovdje sigurno nebih pisao a to sam isto napisao i na BRUTALOVOM forumu kad sam se predstavljao .
Pa makar bi covjeka bilo stid valjda da to kaze eto tek onako koga i nezna najbolje jer je to u ovoj Igrici sramota sto ja mogu na sebi iz svog primjera vidjeti zar da napisem da sam bannovan pa da me mrze da mi nevjeruju oni sa kojim stvarno zelim biti dobar prijetelj pa ja da sam to koristio na ne bih pisao o tome.Jos ispadne da se ja pravdam i da se moram pravdati a uz sve to opet mi niko ne vjeruje jebe se meni sto je koristio Mujo u (Twinsu) citove jebe se meni sto je Haso u ( Planetu) koristio citove itd.Ja nisam !
Ovdje su me smatrali budalom sto nisam koristio citove i hakove dok su se oni medjusobno takmicili ko ce vise za 1h nabiti ubistva.Pa za 1 h i par minuta nabiju preko 500 ubistava idioti i picke .A kad igraju sad samnom 1vs1 hoce da placu od muke nije im jasno ja honor 21 oni 99 ili 100 .

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23071 od razor
Replied by razor on topic Pozdrav
Plakali bi oni meni kad bi ja igro s njima...smo ne od muke nego bi tu bilo i fizicke boli :D
Svaka cast ako ste ocistili jean od tih net klubova od AA citera.

• phoenix
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23072 od phoenix
U ovom di sam ja niko ne koristi nista i ima jos jedan di niko nikada nije nista koristio jer nije smio a cak su igrali AA i ti momci koji su ga drzali i koji ga drze to je Net-Klub.Ima nas i dobrih nismo svi losi i moj buraz igra AA najvise je djeca koja koriste ta sranja po drugim internet klubovima znate ima 10-12 godina njemu je to zanimljivo nezna da stime jebe sve nas pa evo jebali su i mene,uslje male klempave :)

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.684 sekundi
Pokreće Kunena Forum