Gori gora, gori borovina!

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23089 od blento
Replied by blento on topic Gori gora, gori borovina!
UF Andrej ....moja bolja polovica ti radi u ministarstvu poljoprivrede...i nedavno se vratila s puta gdje su se okupile neke clanice EU-a i sve one potencijalne...

uglavnom da ne duzim....svaka zemlja od EU-a dobije odredjenu svotu novca za poticaje u poljoprivredi...plus toga zemljoradnici (da ne velim seljaci) dobiju jos od njihove drzave...
Oni sa tim novcem, pored toga sto mogu ponuditi nizu cijenu proizvoda, mogu i daleko vise uloziti u razvoj svoje obradive zemlje...
I tamo u EU nema zemlje koja nije obradjena i gdje raste korov kao kod nas...jer je kaznjivo imati ne obradjenu zemlju i da se sa njihovih njiva siri korov na ostale obradjene povrsine. Drugo..tamo drzava cisti i obradjuje drzavno zemljiste....a pogledaj ovdje?..ni kanale ne mogu pocistiti...samo ubiru pare za to....
Trece...tamo je drzava napravila cijeli niz vodovodnih kanala za napajanje obradivih zemljista...ovdje nemas nista od toga...
I poslijednje.....jel ti mozes kuipiti Ferarija...tri stana u zagrebu...vilu na moru i slicno...ako nemas para?...sumnjam ...
Znas li ti koliko kosta sustav navodnjavanja da napajas polje iz rijeke koja prolazi pored tvoga zemljista??...i kad ako si mozes priustiti to...moras si prisustiti cuvare 24 sata na dan...da ti to ne ukradu....

Nemoj misliti da je sve tako jednostavno...jer da je....svi bi to imali i radili.....

ee da...baj d vej...znas li koliko je jos miniranog podrucja u slavoniji na kojima raste ambrozija i koja su bila odlicna za obradjivanje?....

Please Prijava to join the conversation.

• andrej_1984
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago - 17 godina 3 mjeseci ago #23090 od andrej_1984
Replied by andrej_1984 on topic Gori gora, gori borovina!
da je nekome stalo ljudi bi se bunili, ali svih boli kirac od poljprivrednika do drzavnika.

olfa dobr ozivimo i nebunimo se, mozemo dignuti kredit i sretni smo! veci smo pijuni nego u Yugi, postali smo hladni za vlastite probleme, hrane nas otvaranjem autocesta i slicno!

p.s. ako ti je urod siguran to znaci da ces imati i sigurnu cijenu, to znaci da ces moci prodati tvoj proizvod ako imas kontinuiranu isporuku, a za to postici, mislim da nitko nebi pozalio dignuti kredit za navodnit svoj dio zemlje, kad tad ce ti se isplatiti u ulozeno, ako je drzava problem? treba se buniti, pricati stalno o tome i slicno no mi to ne radimo. nas boli kurac, glavno da imamo kredite za aute a jedemo pastetu i kruh, toga nema nigdje!

vani se isto sve kupuje na kredit, ali mjesecna rata za auto ne iznosi 30 posto place nego 10 posto
Last edit: 17 godina 3 mjeseci ago by andrej_1984.

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23091 od rudlava
Replied by rudlava on topic Gori gora, gori borovina!
I pasteta je skupa nemoj tako....

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23096 od blento
Replied by blento on topic Gori gora, gori borovina!
eee Andrej ...nije da se ne prica o tome...ljudi koji zive od toga stalno pricaju i deru se...no ti ne zivis u tim krugovima pa ih "ne cujes"...
Mozda je veci problem sto nas mediji bombardiraju sa Severinama i Vlatkama pokos...dok za egzistencijalne probleme ljude bash briga...
uostalom pitanje koliko tebe..pa i sve nas to zanima?...imamo i sami hrpu problema...

ne znam bash koliko si upoznat sa cinjenicama ...

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23097 od dunavu
Replied by dunavu on topic Gori gora, gori borovina!
Jebate nasla se dva mudraca sa Tibeta :lol:

• andrej_1984
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23098 od andrej_1984
Replied by andrej_1984 on topic Gori gora, gori borovina!
mene je briga jer mi je stalo do svih ljudi koji hoce posteno zaraditi

znam tko ce rijesiti sve te probleme, od Rijecke zaobilaznice do paprika i izogrenih maslina

ako ne u sljedecem ili onom tamo mandatu, mozda za 40 godina, ali

ADZ ZNA :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Inace ZAK HOLODEK je pjevao "original" na skupu HDZ-a, no pjesma je velikim dijelom plagijat Balaseviceve pjesme (ne sican se koje, ako se sitin cu napisati), sto se tice glazbe, teksta sigurno ne :lol:
[/list][/b]

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.377 sekundi
Pokreće Kunena Forum