STALKER
- stypssa
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23130
od stypssa
STALKER was created by stypssa
Ola!
Eo ja jučer napokon instaliram igru i reko da vidim malo kakva je, a kad ono!!!! Brejka se...
Neam pojma zašto i kako, grafička se nije pregrijala, kao ni ostatak sustava...igra jednostavno zablokira čitav sustav. Ne rade ni CTRL-ALT-DEL, ni ALT-TAB, ni ALT-F4..ništa...
Ima neko kakvo mišljenje o tome? Jel se to nekom već dešavalo? Jel to možda zato jer je gusarska verzija i konačno...jel ima neko varijantu koja 100% radi, a da živi u ZG?
Eo ja jučer napokon instaliram igru i reko da vidim malo kakva je, a kad ono!!!! Brejka se...
Neam pojma zašto i kako, grafička se nije pregrijala, kao ni ostatak sustava...igra jednostavno zablokira čitav sustav. Ne rade ni CTRL-ALT-DEL, ni ALT-TAB, ni ALT-F4..ništa...
Ima neko kakvo mišljenje o tome? Jel se to nekom već dešavalo? Jel to možda zato jer je gusarska verzija i konačno...jel ima neko varijantu koja 100% radi, a da živi u ZG?
Please Prijava to join the conversation.
- echo
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23138
od echo
Replied by echo on topic STALKER
Ja sam je takodjer jucer instalirao i lijepo crackirao kad ono puska....ucitao mi se i otvorio neki prozor u kojem stoje neke gluposti i na kraju neki .dll file i neznam ni ja sto još je tamo pisalo...uglavno nemogu je niti pokrenuti...
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.305 sekundi