- Zahvala primljena: 2
STALKER
17 godina 3 mjeseci ago #23148
od razor
Kad usporedim kvalitetu grafike i kolicinu FPS-a, definitivno je manje zahtjevna...
Blento napisao: paaa..dunave ne bih se slozio....ako ne ukljucis onaj dynamic lightning...(sto ce stekati i na 8800 karticama)...igra radi odlicno ...
sve u svemu...manje je zahtjevna od AA ...
Kad usporedim kvalitetu grafike i kolicinu FPS-a, definitivno je manje zahtjevna...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 3 mjeseci ago #23149
od dunavu
ja sam je kod frenda pokuso pokrenit i uzasno je stekala i bila je totalno zamuljana (kako hodas tako vuces i obrise zidova, totalna koma)...
mozda je kopija bila u banani ali mi se cinilo da je bio preslab komp za nju...
mozda je kopija bila u banani ali mi se cinilo da je bio preslab komp za nju...
17 godina 3 mjeseci ago #23150
od loklar
mahunarke uzgajaš blento.... meni se ista stvar dogodila stipsi... na samom početku igre, prošavši one tipove, kad sam se popeo na brdo samo se sledila slika i isti kurac, nista ne reagira i jedino restart buton na kompu...
A sve postavke grafike su na LOW.
A sve postavke grafike su na LOW.
- stypssa
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23160
od stypssa
Replied by stypssa on topic STALKER
Eo, malo se buraz zajebavo sa time, malo ja i nismo uspjeli sve dok....
Buraz nabavio Performance verziju XP-Pro. Naime, neki lik radi te krnje varijante operativnih sustava koje su namijenjene da rade puno bolje od klasičnih. Ne pitaj kako, al stvar radi i radi bolje. Windowsi su teški nekih 400 MB i na njima su već instalirani neki osnovni programčići. Instalirali smo samo drivere i STALKERA i sve radi super.
Kod mene na 1024x768, medium settings i onaj srednji lighting sve radi super i dosta lijepo i izgleda.
A i ti Windowsi su mi sad na drugom disku i oni isto rade bolje
@Rudy: Sorry Rudy, al kad sam dobio nazad komp, ko da mi je neko ruku zašio nazad na tijelo Šalim se, nemam ti baš vremena, igram svega sat-satipo dnevno, a ostatak sam kod cure. Ak se uspijemo ulovit u ponedjeljak, bumo pričali...
EDIT: Krivo sam se izrazio...imam na raspolaganju ukupno sat-satipo...igram minimalno. Tek sam danas prvi put upalio neku igru, a u nedjelju sam došo doma.
Buraz nabavio Performance verziju XP-Pro. Naime, neki lik radi te krnje varijante operativnih sustava koje su namijenjene da rade puno bolje od klasičnih. Ne pitaj kako, al stvar radi i radi bolje. Windowsi su teški nekih 400 MB i na njima su već instalirani neki osnovni programčići. Instalirali smo samo drivere i STALKERA i sve radi super.
Kod mene na 1024x768, medium settings i onaj srednji lighting sve radi super i dosta lijepo i izgleda.
A i ti Windowsi su mi sad na drugom disku i oni isto rade bolje
@Rudy: Sorry Rudy, al kad sam dobio nazad komp, ko da mi je neko ruku zašio nazad na tijelo Šalim se, nemam ti baš vremena, igram svega sat-satipo dnevno, a ostatak sam kod cure. Ak se uspijemo ulovit u ponedjeljak, bumo pričali...
EDIT: Krivo sam se izrazio...imam na raspolaganju ukupno sat-satipo...igram minimalno. Tek sam danas prvi put upalio neku igru, a u nedjelju sam došo doma.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.476 sekundi