STALKER

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23147 od blento
Replied by blento on topic STALKER
paaa..dunave ne bih se slozio....ako ne ukljucis onaj dynamic lightning...(sto ce stekati i na 8800 karticama)...igra radi odlicno ...
sve u svemu...manje je zahtjevna od AA ...

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23148 od razor
Replied by razor on topic STALKER

Blento napisao: paaa..dunave ne bih se slozio....ako ne ukljucis onaj dynamic lightning...(sto ce stekati i na 8800 karticama)...igra radi odlicno ...
sve u svemu...manje je zahtjevna od AA ...

Kad usporedim kvalitetu grafike i kolicinu FPS-a, definitivno je manje zahtjevna...

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23149 od dunavu
Replied by dunavu on topic STALKER
ja sam je kod frenda pokuso pokrenit i uzasno je stekala i bila je totalno zamuljana (kako hodas tako vuces i obrise zidova, totalna koma)...
mozda je kopija bila u banani ali mi se cinilo da je bio preslab komp za nju...

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23150 od loklar
Replied by loklar on topic STALKER
mahunarke uzgajaš blento.... meni se ista stvar dogodila stipsi... na samom početku igre, prošavši one tipove, kad sam se popeo na brdo samo se sledila slika i isti kurac, nista ne reagira i jedino restart buton na kompu...
A sve postavke grafike su na LOW.

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
17 godina 3 mjeseci ago #23151 od razor
Replied by razor on topic STALKER
Onda ja i Blento imamo jedini dobru verziju :P

• stypssa
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 3 mjeseci ago #23160 od stypssa
Replied by stypssa on topic STALKER
Eo, malo se buraz zajebavo sa time, malo ja i nismo uspjeli sve dok....

Buraz nabavio Performance verziju XP-Pro. Naime, neki lik radi te krnje varijante operativnih sustava koje su namijenjene da rade puno bolje od klasičnih. Ne pitaj kako, al stvar radi i radi bolje. Windowsi su teški nekih 400 MB i na njima su već instalirani neki osnovni programčići. Instalirali smo samo drivere i STALKERA i sve radi super.

Kod mene na 1024x768, medium settings i onaj srednji lighting sve radi super i dosta lijepo i izgleda.

A i ti Windowsi su mi sad na drugom disku i oni isto rade bolje :P

@Rudy: Sorry Rudy, al kad sam dobio nazad komp, ko da mi je neko ruku zašio nazad na tijelo :P Šalim se, nemam ti baš vremena, igram svega sat-satipo dnevno, a ostatak sam kod cure. Ak se uspijemo ulovit u ponedjeljak, bumo pričali...

EDIT: Krivo sam se izrazio...imam na raspolaganju ukupno sat-satipo...igram minimalno. Tek sam danas prvi put upalio neku igru, a u nedjelju sam došo doma.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.476 sekundi
Pokreće Kunena Forum