motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
16 godina 3 mjeseci ago #27935
od rudlava
Replied by rudlava on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
tko zna di mogu kupit crveni tomos do 500 kn
nije sala, ozbiljno pitam :twisted:
nije sala, ozbiljno pitam :twisted:
Please Prijava to join the conversation.
- echo
- Posjetitelj
16 godina 3 mjeseci ago #27938
od echo
Replied by echo on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Oglasnik, hrelić, penzioneri......
16 godina 3 mjeseci ago #27945
od pisko
da znam da nije neka fora, nisam ja vozil da sam ja vozil vozil bi se 50 jebiga, nisam mu ja mogo rec e nemoj, ili ga lupit po ledjima, jos bi opali s motora
nisam se vec 2 tjedna s njim vozil.. niti bas ne mislim uskoro jedino kad ti dodjes u kz, pa cu tebe ukebat da me provozas
Replied by pisko on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
GhostRider napisao:
znas ono PH motosporta kad je trka u krizevcima?? e tam ti klasa 600 dere klasu 1000, drugim rijecima postizu bolja vremena! Razlika je u snazi samo ovisi gdje i kada i naravno o vozacu... ninja zx6r 2007-2008 ima 125KS.a sa ram airom koji se pali preko 120km/h postize max snagu 131KS.a po mom testu u svakoj brzini do blokade ide sljedece gledano po km/satu na motoru.. 1brzina) cca 137km/h 2)172km/h 3)204km/h 4)237km/h 5-6)do Boga.. preko 250 ide ko iz sale a poslije vec nabire brzinu sve teze i teze.. a najvise sam ga vozio na obilaznici oko vrbovca i to s malim ruksakom na ledjima sam ga uspio nagurat na 276km/h po satu! Inace stvarna brzina uvijek odstupa u nekim postocima zato napominjem da je to brzina koja je pisala na km/h satu na motoru.Pisko napisao:
GhostRider napisao:
da vis,, hmm, dobro bi mi stajao zx10r al samo stajao ono za do lokalne birtije jer to cudo ima 200ks! Kad ju kaparis odmah odes na lokalno groblje i kaparis grobnicu,,, dizes odmah 2 kredita!!Pisko napisao: hmm, malo preveliko izgledas na tom motoru daj kupi veci
picasaweb.google.hr/MileCarZG/Ma ... 7374525090
hehe, al ipak svaka cast, to je brija do jajec!
Da znam, opasan je to motor.. al ono, razmisljal sam jednog dana kupit 600ccm-a al sve do neki dan kad je frend doso sa yamahom r6 do mene i ajmo se mi do Kalnika odfurat na cugu.. usro sam se ziv majke mi.. 200 smo se vozili na dve dost duge ravnice a okolo polja i nikad ne znas kad ce neki pijani traktorist izletit.. ma ne samo to.. alo 200 omg, osi stupici bijeli sa strane su bili spojeni a ne u razmaku od 50 ili 100 metara
mislim da cu si ipak kupit bajk za nekih 3000kn, makar mi je i dalje san zx6-r _:)
p.s. vozit se po selima 200km/h i nije bas neka fora!!?? zar ne? i jos sa suvozacem na straznjem szicu. Za tvoju sigurnost ti savjetujem da se vise ne vozis s tim frendom ne samo na motoru nego ni u autu!
e da opet mi se zapiknuo cavel u zadnju gumu pa poludit cu jebem mu sve di ih samo kupim?? nova guma je.... poludit cu!
da znam da nije neka fora, nisam ja vozil da sam ja vozil vozil bi se 50 jebiga, nisam mu ja mogo rec e nemoj, ili ga lupit po ledjima, jos bi opali s motora
nisam se vec 2 tjedna s njim vozil.. niti bas ne mislim uskoro jedino kad ti dodjes u kz, pa cu tebe ukebat da me provozas
16 godina 3 mjeseci ago #27946
od razor
Replied by razor on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Kaj nisi vidio kak si je razbio motor...non stop pada...si siguran da bi se i s njim vozio?
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.449 sekundi