- Zahvala primljena: 0
motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
17 godina 10 mjeseci ago #28222
od zwer
Replied by zwer on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
ajde da se i ja hvalim... Btw ghost, bijah i ja na viru sa motorom, a bijah i na pagu naravno, u cetvrtak se vratio...
Ugl, kupio sam motor, da motor, ne skuter nego motor, prije 2 i pol tjedna i kolko km sam do sad napravio?? 3500!! i servis bio u medjuvremenu! beat that!!
a kupio sam KTM 625 smc, "jako neudoban motor za putovanja" tako kažu... ja eto nakon svih tih km, 2 putovanja na more i nazad i navazanja svuda redom vozim se i dalje i sve 5...
evo i slikica
www.postimage.org/image.php?v=gx1Qu8mA
a to je ujedno i razlog zashto me nema zadnjih dana na netu...
Ugl, kupio sam motor, da motor, ne skuter nego motor, prije 2 i pol tjedna i kolko km sam do sad napravio?? 3500!! i servis bio u medjuvremenu! beat that!!
a kupio sam KTM 625 smc, "jako neudoban motor za putovanja" tako kažu... ja eto nakon svih tih km, 2 putovanja na more i nazad i navazanja svuda redom vozim se i dalje i sve 5...
evo i slikica
www.postimage.org/image.php?v=gx1Qu8mA
a to je ujedno i razlog zashto me nema zadnjih dana na netu...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 10 mjeseci ago #28223
od nwsk_luks
Replied by nwsk_luks on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
E to je pravi motor, a ne ove ninđe minđe
, joooooooj, kad si kupin mali motorin aj ca cu letit s njin....tra la la... Zavrsit cu i ja jednom taj faks, i prvi ugovor odrađujem za jedan ktm, husqvarna sm... pa kud puklo da puklo...
, joooooooj, kad si kupin mali motorin aj ca cu letit s njin....tra la la... Zavrsit cu i ja jednom taj faks, i prvi ugovor odrađujem za jedan ktm, husqvarna sm... pa kud puklo da puklo... Please Prijava to join the conversation.
17 godina 10 mjeseci ago #28224
od razor
Replied by razor on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Opa Zwer! Sad te vise necemo moc zajebavat
17 godina 10 mjeseci ago #28225
od mrgud
zwer je ubo zwerku
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Razor napisao: Opa Zwer! Sad te vise necemo moc zajebavat
zwer je ubo zwerku
mess with the best, die like the rest
17 godina 9 mjeseci ago #28230
od zwer
aha... HEHE
samo ima i sa ovim motorom nešto, što mi neda da se maknem sa skutera, jer u knjizici vozila i prometnoj pod oblik karoserije piše skuter... krivo piše, ali jbg piše...
Replied by zwer on topic motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Razor napisao: Opa Zwer! Sad te vise necemo moc zajebavat
aha... HEHE
samo ima i sa ovim motorom nešto, što mi neda da se maknem sa skutera, jer u knjizici vozila i prometnoj pod oblik karoserije piše skuter... krivo piše, ali jbg piše...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.629 sekundi