- Zahvala primljena: 8
motoriii motoriii.... "LIGHT putopis"
Neo_CRO napisao: Sad zeda stisnem u 3 do blokade 197 preko 230 ide ko iz sale! onda vec malo teze treba malo duza ravnica... uglavnom peglo sam ga najvise 250 i nesto sitno al uzmite u obzir da svi cajgeri LAZU! Znaci stvarna brzina je uvjek nesto manja. U autima je odstupanje 5-7% ovisi sve o marki automobila.
I sto da vam kazem? covjek se navikne i htio bi nesto vise tak da sad 230 i nije bas nesto
to na Grobniku vozate 250 km/h :
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
dunavu napisao:
a di spada Tomos Automatik?
tomos automatik ko i svaki drugi 50 kubikas spada u MOPEDE.
[CTN]Sluzavy_CRO napisao:
Metak sto znaci ono SM kod crossa?
SM iliti Super Moto ... to su cross motori namjenjeni za cestovnu voznju.. razlika je u gumama i velicini prednjeg kola koje je manje nego u cross verzijama
..
@ Rudi.. nisan vidia smiley znas da ja iman alergiju kad neko to kaze
Sta se tice brzine voznje... ko vozi po cesti 250 ja bi ga u zatvor strpa na 5 godina za prvi prekrsaj zbog pokusaja ubojstva... kad motor s 250 udre u bok auta.. prepili ga.
staza je za jurcanje, cesta je za uzivanje
..
momak iz SMK-a se glupira sa R1 pa je pripolovia motor zbog jurcanja i sad je u banani sa rukama i nogom koje su otisle u jagode
:evil:
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
- stagger_lee
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 2
[CTN]paZiMetAk napisao: SM iliti Super Moto ... to su cross motori namjenjeni za cestovnu voznju.. razlika je u gumama i velicini prednjeg kola koje je manje nego u cross verzijama
a koja je onda razlika između SM i endura?
Inače ne volim baš motore ali samo zato što su mi 2 prijatljea iz osnovne škole poginula na njima...
PUSH THE BUTTON!!!