- Zahvala primljena: 2
Charazay Basketball Manager
- stagger_lee
- Topic Author
- Platinski korisnik
Charazay Basketball Manager je besplatna simulacija košarke u kojoj imate priliku preuzeti svoj košarkaški tim i odvesti ga do slave. Igra okuplja korisnike iz cijelog svijeta.
Vi ste i menadžer i trener vašeg kluba. Možete kupovati i prodavati igrače, ulagati klupski novac u povećanje dvorane ili pridodavanje juniora prvoj momčadi.
Možete odabrati taktiku prije svake utakmice, odlučiti što će vaši igrači trenirati, je li vaš najbolji igrač spreman za sljedeću utakmicu, te puno drugih stvari.
Nas par iz ROTS-a počelo je igrati ovu online managersku igricu ako nam se želite pridružiti registrirajte se ovdje www.charazay.com/
Sezona počinje za par dana pa se požurite, nakon što se registrirate pričekjate da vam odobre registraciju i dodjele klub, tek onda se možete ulogirati
PUSH THE BUTTON!!!
Please Prijava to join the conversation.
- neo_cro
- Posjetitelj
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
Igrao sam prije godinu dana.
Važno je ne zaboraviti produžiti ugovor igračima, jer vam na kraju sezone odu.
Ne raditi ogromne dvorane jer će zjapiti prazne dok se ne probijete u sami vrh lige, isto tako morate stalno uvoditi mladje igrače kako bi imali iskustvo, kupiti skupog fizioterapeuta i imati barem 3 prosječna trenera nego 1 skupog (jednog za kondiciju, drugog za taktiku itd.)
Ne zaboravite mjenjati sponzore prije svake tekme, jer to donosi lovu.
Sretno vam bilo.
- stagger_lee
- Topic Author
- Platinski korisnik
mozes slobodno promjeniti ime kluba i nazvi dvorane sam otrebas platiti
ja sam nasljedio klub koji nema nijednog igraca preko 2 metra a koliko vidim zadnje 3 utakmice je gubio sa po 80-90 razlike
PUSH THE BUTTON!!!
- stagger_lee
- Topic Author
- Platinski korisnik
Koga zanima nek ode ovdje i registrira se ako vec nije www.phpbbplanet.com/forum/index . ... m=ogamestn
PUSH THE BUTTON!!!