v2.8.2
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24095
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic v2.8.2
Skine mi se 800 i nest sitno megabajta i ocu ga instalirat i pise neki file eror za popizdit :!: A skidao sam sa sluzbene stranice s njihovog linka... sad sam stavio opet da mi se skida
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 2 mjeseci ago #24097
od mrgud
nisi valjda stavio da se skida sa istog linka :roll:
i btw, pun kurac puta mi se to dešavalo, može bit sjeban sam peč, a može bit sjebano prilikom samog skidanja ako se koristi neki downlod menađer, e a sad rizik je ak staviš da se skida drito sa servera da ti pukne veza na 99% i ode sve u kurac, a ak sidaš s menađerom rizik je da ti ne valja skinuti fajl jel ga on ujebe ... moja iskustva ... ja skidam sa trackera sa menađerom nadam se da se neće zajebat :roll:
mess with the best, die like the rest
Neo_CRO napisao: Skine mi se 800 i nest sitno megabajta i ocu ga instalirat i pise neki file eror za popizdit :!: A skidao sam sa sluzbene stranice s njihovog linka... sad sam stavio opet da mi se skida
nisi valjda stavio da se skida sa istog linka :roll:
i btw, pun kurac puta mi se to dešavalo, može bit sjeban sam peč, a može bit sjebano prilikom samog skidanja ako se koristi neki downlod menađer, e a sad rizik je ak staviš da se skida drito sa servera da ti pukne veza na 99% i ode sve u kurac, a ak sidaš s menađerom rizik je da ti ne valja skinuti fajl jel ga on ujebe ... moja iskustva ... ja skidam sa trackera sa menađerom nadam se da se neće zajebat :roll:
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.280 sekundi