- Zahvala primljena: 0
v2.8.2
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Naime na neki čudan i tajanstven način nestali mi ini fajlovi iz AA direktorija, i svaki patch koji sam skino prijavljuje grešku u registry-u ili da nedostaju ini fajlovi. A 2 x sam skinijo patch jer sam mislijo da nevaljaju.
I trazio po čitavoj kanti gdi su ini i ostali fajlovi, probo i sistem restore a ono ništ. A mogu igrat normalno bez da me proglase čiterom, i kontam ja negdje su se oni ugnjezdili a da niko ne zna gdje su.
I ja pametan ko i uvijek linijom manjeg (skupljeg otpora) odem i uklonim sve sto ima veze sa AA iz kantulje, i ponovo instališem 2.7 te sve pojedine patcheve kako bi stigao do famoznog 2.8.2 i evo sad sve shljaka
Please Prijava to join the conversation.
- echo
- Posjetitelj
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
da to nije bio na pomolu novi chiter :mrgreen: naravno zeka peka[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Još uvijek nevjerujem koliko sam se napatijo
Naime na neki čudan i tajanstven način nestali mi ini fajlovi iz AA direktorija, i svaki patch koji sam skino prijavljuje grešku u registry-u ili da nedostaju ini fajlovi. A 2 x sam skinijo patch jer sam mislijo da nevaljaju.
I trazio po čitavoj kanti gdi su ini i ostali fajlovi, probo i sistem restore a ono ništ. A mogu igrat normalno bez da me proglase čiterom, i kontam ja negdje su se oni ugnjezdili a da niko ne zna gdje su.
I ja pametan ko i uvijek linijom manjeg (skupljeg otpora) odem i uklonim sve sto ima veze sa AA iz kantulje, i ponovo instališem 2.7 te sve pojedine patcheve kako bi stigao do famoznog 2.8.2 i evo sad sve shljaka
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
Neo_CRO napisao: da to nije bio na pomolu novi chiter :mrgreen: naravno zeka peka
Ma ne bih se iznenadio da mi se za neko vrijeme zapiknu ti fileovi kao razlog za cheatera.
No i tako se kanta priprema za master format, tako da bumo vidli.