DSL

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24222 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic DSL

Echo napisao: A igrivost?

1Mbit/s je i više nego dovoljno za igranje AA tako da to povećanje downloada nećeš ni osjetiti. Usko grlo je obično upload ali i trenutnih 256kbit/s je sasvim zadovoljavajuće. Jedina prednost vezana uz AA je da će ti trebati manje vremena da skineš novi patch :)

Ono što je bitnije za AA je ping i stabilnost veze a to ne možeš znati kako će ti biti kod kojeg operatera... Uglavnom ako se možeš prebaciti na optimu i spreman si se opet vezati ugovorom na 12(ili 24 mjeseca , ne znam kako je tocno kod njih) onda smao naprijed jer su ipak puno povoljniji nego ht. Moj broj ne podržava optima ADSL, tako da sam osuđen na ht :(

PUSH THE BUTTON!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24223 od dunavu
Replied by dunavu on topic DSL

Echo napisao: A igrivost?

ja imam frenda koji je super zadovoljan, igra ponekad COD na netu ali zato stalno skida neka sranja i tvrdi da mu je brzina na gornjoj granici deklarirane sto nikad nije imo kod t-com-a.
cini mi se da je to sve vise individualno, od slucaja do slucaja sto se tice brzine i igrivosti...citam kako su neki nezadovoljni sa t-com dok je meni sasvim ok...puno sve ovisi o infrastukturi koja dolazi do tvog modema na koju bas i nemamo previse utjecaja...

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24226 od razor
Replied by razor on topic DSL
Evo da i ja napisem nesto o tome.

Brzina downloada ti nema nikakve veze sa igrivoscu AA sve dok ti je veca od 64kb (moze cak i manja). Ono sto je bitno je ping, a njega nazalost nemozes znati dok ne dobijes uslugu.
Primjer male brzine i dobrog pinga ima DCM. Ja sam tamo imao download 64k i upload 64k, sto je znatno manje od ovoga sto sad imam na ADSL-u, a ping puno bolji. Zasto je to tako? Ha...bolja infrastruktura i kraci "troute" do AA servera.
Naime svaka firma (tekom, optima, iskon...) ima neki svoj "put" kojim salje i prima informacije. I sad, ako je taj put kratak i brz, ti imas dobar ping i povecava ti se igrivost. Ako nije...nemas. ...
Mozes imat 1000000 MB/s i imat ful los ping....

Najbolje bni ti bilo provjeriti sa nekime tko vec ima aktiviranu uslugu kakav je njemu ping prema odredenim serverima a kakav je tebi. Nebi se cudio da se desi da npr. ti iams bolji ping na Nizozemske servere (pricam cisto figurativno) a tekom da ima bolji na Engleske ili Njemacke...

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24249 od blento
Replied by blento on topic DSL
kao sto su rekli da nema nikakve igrivosti s povecanjem brzine...
Nesto se suska da bi od 1.10 brzine rasle na 2 ili 3 Mbita....

odnosno sa 1 ide na 2 ili 3, slijedeca ce biti sa 3 na 8..i ona s 8 na 16..
zivi bili pa vidjeli

• echo
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24254 od echo
Replied by echo on topic DSL
Sve rjeseno....uzeo sam 2oookbps/flat rateom od optime telekom. Prebacio sam si i pretplatu dobio 100 minuta besplatnih razgovora, internet sa flatom i prosao dosta jeftinije. Sada s radoscu mogu reci... T-COM bivsa monopolisticka gamad BY BY BY....... :lol: :lol: :lol:

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24256 od ne0
Replied by ne0 on topic DSL

Echo napisao: Sve rjeseno....uzeo sam 2oookbps/flat rateom od optime telekom. Prebacio sam si i pretplatu dobio 100 minuta besplatnih razgovora, internet sa flatom i prosao dosta jeftinije. Sada s radoscu mogu reci... T-COM bivsa monopolisticka gamad BY BY BY....... :lol: :lol: :lol:

Daj mi sad molim te reci koliko sve placas mjesecno?? znaci dsl i telefon preplata?? i sta tocno dobijes?
Hvala :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.435 sekundi
Pokreće Kunena Forum