EDIT: San - Euro 2008

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25062 od razor
EDIT: San - Euro 2008 was created by razor
Danas si nesto razmisljam i reko, idem na bar jednu tekmu Hrvatske repke u skupinama.
Gledam, dalje, Hrvatska-Austrija, 8.6.2008...Nedjelja....super, prodano!

Mislim si sad, gdje kupit ulaznice...Idem ofkors na UEFA-ine stranice i prvo dolazim do cijena. Sve 5...ulaznica 110 Eur + 40 Eur neki Administrativni troškovi.
Tražim gdje je link za narucit il nesto slicno.
Kad ono:

Sales phase ended on 31 March 2007
The Application phase for Tickets for UEFA EURO 2008™ ended on 31 March 2007. Due to the overwhelming demand for Tickets (all matches were oversubscribed), a lottery took place, under the supervision of a notary. All Applicants have been informed whether they were successful in the lottery.....

WTF???? 31. March 2007???? TRECI MJESEC 2007???
Pa koja im je to krvava logika mater im jebem u usta da im jebem!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gledam dalje neke web-ove.....ulaznice su po 400+ Eura.....mamu im jebem...u usta....da im jebem.... :(

No jos ima nade...krajem godine il pcoetkom sljedece bi nacionalni savezi terbali pustit neke ulaznice u prodaju...ali poznavajuci ovu nasu bagru....ko zna kakva ce cijena biti i jesu li ulaznice vec rezervirane...

Mamu im....jebem....

:(

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25063 od strujae
Replied by strujae on topic EDIT: San - Euro 2008
al nisi znao za to,stoka ciganska ti sve to zakapara na vrijeme,a ti ces morat u lutriju on line, i to samo 1 prijava jer ti ide na broj putovnice i ime i prezime,nemoze ti niko dat kartu hehehe

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25064 od razor
Replied by razor on topic EDIT: San - Euro 2008
Jebem im mater. Pa nije mi palo napamet da bi prodavali ulaznice jos dok se ni nezna tko ce bit na prvenstvu!!!!
Sta sad sa onima koji su recimo iz Engleske....
Mislim nije mi uopce jasno....nikako mi nije jasno...
Stadioni ce bit puni Kineza Japanaca, Urugvajaca i neznam ni sam koga sve ne dok ce navijaci zemalja koje igraju stajat ispred stadiona???

WTF?? Kakva je to debilana?!?!?!?

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25066 od strujae
Replied by strujae on topic EDIT: San - Euro 2008
tako ti je to u EU,mislim uveli su bazu sa brojem putovnice tako da nista na crno nemozes...

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25067 od razor
Replied by razor on topic EDIT: San - Euro 2008
Ma sve 5. I ne zelim na crno. Puno su vece cjene...

Ono sto mi stavrno NIJE jasno je to da su pustili ulaznice u prodaju a da jos nije bilo ni odprilike sigurno tko ce proc u zavrsni turnir a tko ne! Kuzis...TO mi nije jasno. Gdje je tu logika za boga miloga!
To je koda bi Dinamo prodavo ulaznice za polufinale kupa UEFA a jos nije ni kvalifikacije proso! Ono...WTF?!?!?!? Ko je tu lud!?

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25071 od dunavu
Replied by dunavu on topic EDIT: San - Euro 2008

Razor napisao: Ma sve 5. I ne zelim na crno. Puno su vece cjene...

Ono sto mi stavrno NIJE jasno je to da su pustili ulaznice u prodaju a da jos nije bilo ni odprilike sigurno tko ce proc u zavrsni turnir a tko ne! Kuzis...TO mi nije jasno. Gdje je tu logika za boga miloga!
To je koda bi Dinamo prodavo ulaznice za polufinale kupa UEFA a jos nije ni kvalifikacije proso! Ono...WTF?!?!?!? Ko je tu lud!?

sasvim logicno, svaka zemlja dobije 19 % kapaciteta stadiona za svoje navijace, a ostalo mogu kupiti oni koje zele pogledat dobar nogomet...
kud bi dosli kad bi na utakmicu mogli samo navijaci ekipa koje igraju :wink:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.363 sekundi
Pokreće Kunena Forum