EDIT: San - Euro 2008

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25083 od razor
Replied by razor on topic EDIT: San - Euro 2008
Ne nego smatram da kolicina onih koji ne navijaju za neku od repki koje igraju treba biti daleko manje od ovog kako se sada karte djele.
Ma nek sutvari i ostave te omjere..al prodaja ulaznica godinu i pol ranije nije normalna.
Mogli su sad u 12. mjesecu lupit tu lutriju il sta god vec i ljudi bi bili daleko sretniji.
Što sa onima koji su kupili ulaznice samo da bi gledali svoju repku....ma užas..
Evo, npr. da sam znao da je to izvlačenje za ulaznice u 3. mjesecu, i da sam tada imao novaca, sigurno bi se upisao. I nedaj bože da su me izvukli i da sam platio cijelu stvar, i da se naša repka nije kvalificirala....šta onda?
Totalno me ne zanimaju druge repke...njih mogu i na telki gledat...
Tad bi to doslovno bio bacen novac dok bi negdje u europi neko plako da dobije tu istu ulaznicu za svoju repku...

Uzas....uzas i samo uzas...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25085 od dunavu
Replied by dunavu on topic EDIT: San - Euro 2008

Razor napisao: Ne nego smatram da kolicina onih koji ne navijaju za neku od repki koje igraju treba biti daleko manje od ovog kako se sada karte djele.
Ma nek sutvari i ostave te omjere..al prodaja ulaznica godinu i pol ranije nije normalna.
Mogli su sad u 12. mjesecu lupit tu lutriju il sta god vec i ljudi bi bili daleko sretniji.
Što sa onima koji su kupili ulaznice samo da bi gledali svoju repku....ma užas..
Evo, npr. da sam znao da je to izvlačenje za ulaznice u 3. mjesecu, i da sam tada imao novaca, sigurno bi se upisao. I nedaj bože da su me izvukli i da sam platio cijelu stvar, i da se naša repka nije kvalificirala....šta onda?
Totalno me ne zanimaju druge repke...njih mogu i na telki gledat...
Tad bi to doslovno bio bacen novac dok bi negdje u europi neko plako da dobije tu istu ulaznicu za svoju repku...

Uzas....uzas i samo uzas...

onaj ko hoce ic na tekmu nabavit ce ulaznicu na ovaj ili onaj nacin...
a vjeruj mi ima puno razloga zasto se ulaznice toliko prije prodaju i u tolikim omjerima a jedan od glavnih je sigurnost samih gledatelja...

• ica
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 11 mjeseci ago #25141 od ica
Replied by ica on topic EDIT: San - Euro 2008
LuDi_Kikkec je dobio te karte na lutriji, pitaj ga kako, debil sa ekipom ide pratit cijelo prvenstvo :P

Više
16 godina 11 mjeseci ago #25142 od razor
Replied by razor on topic EDIT: San - Euro 2008
Jebem mu krv krvavu!

Ja cu morat cekat 1. mjesec kako se prica kad ce HNS pustit u prodaju ovo sitno karata sto su dobili. Da mi je znat samo koji ce kriteriji bit za to...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.352 sekundi
Pokreće Kunena Forum