EDIT: San - Euro 2008
Ma nek sutvari i ostave te omjere..al prodaja ulaznica godinu i pol ranije nije normalna.
Mogli su sad u 12. mjesecu lupit tu lutriju il sta god vec i ljudi bi bili daleko sretniji.
Što sa onima koji su kupili ulaznice samo da bi gledali svoju repku....ma užas..
Evo, npr. da sam znao da je to izvlačenje za ulaznice u 3. mjesecu, i da sam tada imao novaca, sigurno bi se upisao. I nedaj bože da su me izvukli i da sam platio cijelu stvar, i da se naša repka nije kvalificirala....šta onda?
Totalno me ne zanimaju druge repke...njih mogu i na telki gledat...
Tad bi to doslovno bio bacen novac dok bi negdje u europi neko plako da dobije tu istu ulaznicu za svoju repku...
Uzas....uzas i samo uzas...
Please Prijava to join the conversation.
Razor napisao: Ne nego smatram da kolicina onih koji ne navijaju za neku od repki koje igraju treba biti daleko manje od ovog kako se sada karte djele.
Ma nek sutvari i ostave te omjere..al prodaja ulaznica godinu i pol ranije nije normalna.
Mogli su sad u 12. mjesecu lupit tu lutriju il sta god vec i ljudi bi bili daleko sretniji.
Što sa onima koji su kupili ulaznice samo da bi gledali svoju repku....ma užas..
Evo, npr. da sam znao da je to izvlačenje za ulaznice u 3. mjesecu, i da sam tada imao novaca, sigurno bi se upisao. I nedaj bože da su me izvukli i da sam platio cijelu stvar, i da se naša repka nije kvalificirala....šta onda?
Totalno me ne zanimaju druge repke...njih mogu i na telki gledat...
Tad bi to doslovno bio bacen novac dok bi negdje u europi neko plako da dobije tu istu ulaznicu za svoju repku...
Uzas....uzas i samo uzas...
onaj ko hoce ic na tekmu nabavit ce ulaznicu na ovaj ili onaj nacin...
a vjeruj mi ima puno razloga zasto se ulaznice toliko prije prodaju i u tolikim omjerima a jedan od glavnih je sigurnost samih gledatelja...
- ica
- Posjetitelj
Ja cu morat cekat 1. mjesec kako se prica kad ce HNS pustit u prodaju ovo sitno karata sto su dobili. Da mi je znat samo koji ce kriteriji bit za to...