EDIT: San - Euro 2008
Gledam, dalje, Hrvatska-Austrija, 8.6.2008...Nedjelja....super, prodano!
Mislim si sad, gdje kupit ulaznice...Idem ofkors na UEFA-ine stranice i prvo dolazim do cijena. Sve 5...ulaznica 110 Eur + 40 Eur neki Administrativni troškovi.
Tražim gdje je link za narucit il nesto slicno.
Kad ono:
Sales phase ended on 31 March 2007
The Application phase for Tickets for UEFA EURO 2008™ ended on 31 March 2007. Due to the overwhelming demand for Tickets (all matches were oversubscribed), a lottery took place, under the supervision of a notary. All Applicants have been informed whether they were successful in the lottery.....
WTF???? 31. March 2007???? TRECI MJESEC 2007???
Pa koja im je to krvava logika mater im jebem u usta da im jebem!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gledam dalje neke web-ove.....ulaznice su po 400+ Eura.....mamu im jebem...u usta....da im jebem....
No jos ima nade...krajem godine il pcoetkom sljedece bi nacionalni savezi terbali pustit neke ulaznice u prodaju...ali poznavajuci ovu nasu bagru....ko zna kakva ce cijena biti i jesu li ulaznice vec rezervirane...
Mamu im....jebem....
Please Prijava to join the conversation.
Sta sad sa onima koji su recimo iz Engleske....
Mislim nije mi uopce jasno....nikako mi nije jasno...
Stadioni ce bit puni Kineza Japanaca, Urugvajaca i neznam ni sam koga sve ne dok ce navijaci zemalja koje igraju stajat ispred stadiona???
WTF?? Kakva je to debilana?!?!?!?
Ono sto mi stavrno NIJE jasno je to da su pustili ulaznice u prodaju a da jos nije bilo ni odprilike sigurno tko ce proc u zavrsni turnir a tko ne! Kuzis...TO mi nije jasno. Gdje je tu logika za boga miloga!
To je koda bi Dinamo prodavo ulaznice za polufinale kupa UEFA a jos nije ni kvalifikacije proso! Ono...WTF?!?!?!? Ko je tu lud!?
Razor napisao: Ma sve 5. I ne zelim na crno. Puno su vece cjene...
Ono sto mi stavrno NIJE jasno je to da su pustili ulaznice u prodaju a da jos nije bilo ni odprilike sigurno tko ce proc u zavrsni turnir a tko ne! Kuzis...TO mi nije jasno. Gdje je tu logika za boga miloga!
To je koda bi Dinamo prodavo ulaznice za polufinale kupa UEFA a jos nije ni kvalifikacije proso! Ono...WTF?!?!?!? Ko je tu lud!?
sasvim logicno, svaka zemlja dobije 19 % kapaciteta stadiona za svoje navijace, a ostalo mogu kupiti oni koje zele pogledat dobar nogomet...
kud bi dosli kad bi na utakmicu mogli samo navijaci ekipa koje igraju