PCIX graficka....

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2570 od mrgud
Replied by mrgud on topic PCIX graficka....
www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=22

...pogleč si LCD monitore tu...
...imas PROVIEW takav ti ja imam samo manji imaš 17inča 2100kn...za keš...
...i philipsov LCD za 2300kn...isto za keš:

Mon. Philips 170S5FS, 17", LCD, 1280x1024@75Hz, 0,264 dot, 30-82kHz, Kontrast 450:1, Silver

Mon. ProView 17" PS-776, LCD, zvučnici, max. 1280x1024@75Hz, 0.264dot, 31-80KHz, contrast 450:1, silver

mess with the best, die like the rest

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2571 od mrgud
Replied by mrgud on topic PCIX graficka....
..........e sad je stari nekaj surfo pa M-Computers-ovim stranicama i imaju pun qurac jeftinije stvari pogledaj si obavezno, jedino neznam za kakve je to uvijete plačanja.........

evo ti link da ne tražiš: www.m-computers.hr/

mess with the best, die like the rest

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2573 od blento
Replied by blento on topic PCIX graficka....
Šćepane..imas bash na newsgrupama danas cijelu raspravu o LCD monitoru i igranju na njima.......uglavnom..kazu ljudi da se treba klonit toga jos za sada...

Inace Iyama je odlican monitor (bar CRT)..tak da bih ako i uzimao LCD izabrao upravo taj...

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2579 od razor
Replied by razor on topic PCIX graficka....
ODgovor za Psyha i Blentu:

Ko prvo...Proview je zadnje sto bi si uzeo. Ima jaaaako slab odaziv, mali kut gledanja (ili kako god se to kaze) i stvarno su losi. Sorry Psyho, znam da ga imas, al i sam znas da ga trebas namjestavat da vidis kak se spada, i da kad netko pokraj tebe sjedi nevidi pola ekrana.
A sto se tice Iyama monitora....znam da su jedni od najboljih. Bolji od Samsunga i LG-a. Kao sto je netko reko prije (jebi ga neda mi se sad citat) onih 10ms su dovoljne za igranje.
Bar sam tak cuo od hrpe ljudi. Ono...razgovarao sam sa ljudima koji se bave grafikom i tako to. Kazu da je sve ispod 10ms skoro ista stvar ko CRT. Al jos cu ja kopat po forumima, razno razmin testerskim stranicama itd., pa cemo vidjet. Sve u svemu, ako ko planira uzet LCD, nek se strpi mjesec i pol dana pa moze vidjet rezultate kod mene iz prve ruke :)
...naravno..ako se odlucim za LCD....

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.394 sekundi
Pokreće Kunena Forum