PCIX graficka....

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2545 od blento
Replied by blento on topic PCIX graficka....
VIDEO IN - VIDEO OUT ....znaci mozes spajati direktno na graficku razne komponente (od TV-a..Videa...analogne ili digitalne kamere i slicno)..te se onda bavit obradom videa te prebacivat to sve ponovo na VCR il ak hoces sprzit na DVD .....

ne znam...vecini to ljudi nije potrebno..no olaksava ti mnoge stvari..pogotovo ak ces snimat nesto na Videorekorder.....ak recimo oces gledat satelitsku (samo onda moras koristiti i reciver od satelitske)..mozes gledat i TV..al ti za to isto treba nesto sto ima TV tuner (reciver od satelitske..VCR..i sl) ...

najkracm rijecima..to ti je kao TV kartica..samo sto ima vise mogucnosti te kvalitetniji prijenos slike u oba smijera..samo sto nema TV tuner...

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2554 od razor
Replied by razor on topic PCIX graficka....
A jeble vas skracenice :) Pa znam sto je video in i out.
To mi tak i onak nije bitno...
Evo bas sam na poslu racunao kolko bi me kostalo sve.....ravno 6k....al cu si jos drugi mjesec ubost dvd przilicu i monitor....17" lcd. Pa ko ga jebe....kad se trosi nek se trosi kak se spada.

• pejo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2558 od pejo
Replied by pejo on topic PCIX graficka....
ma dvd przilice nisu skupe, ja imam od NEC, sve przi i dosla me 560 kuna u vemilu, ali ako mislis igrat na taj kompjuter, sto ce bit najvjerojatnije, kloni se lcd monitora, jer su losi, a skupi. moj frend je kupio lcd 19 incni, i kad ga je isprobao s igrama, za tjedan dana ga je prodao, i vratio se starom 17 incnom samsungu.

ja isto imam samsung 959 nf, i zadovoljan sam s njim, kostao me pred godinu dana 2700 kuna, sad je vjerojatno dosta jeftiniji. :wink:

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2559 od razor
Hm....Mozda i uzmem 19" standard flatron.....vidjet cu jos. Cijena je tu negdje...Al kao sto sam reko..to tek sredinom sljedeceg mjeseca....a ko zna sto se jos do tada moze dogoditi.

• jazavac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2567 od jazavac
Replied by jazavac on topic PCIX graficka....

pejo napisao: ma dvd przilice nisu skupe, ja imam od NEC, sve przi i dosla me 560 kuna u vemilu, ali ako mislis igrat na taj kompjuter, sto ce bit najvjerojatnije, kloni se lcd monitora, jer su losi, a skupi. moj frend je kupio lcd 19 incni, i kad ga je isprobao s igrama, za tjedan dana ga je prodao, i vratio se starom 17 incnom samsungu.

ja isto imam samsung 959 nf, i zadovoljan sam s njim, kostao me pred godinu dana 2700 kuna, sad je vjerojatno dosta jeftiniji. :wink:

pejo uzmi lcdd od 8ms i mozes igrat gledat i radit sta oces ima ga frend i vjeruj dobar je ko normalni monitor

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2569 od razor
Ja sam vidio jedan od 10ms.....ili 8....nisam siguran....a mozda je bio i 12....neznam...al znam da vise od 12 NIJE bilo....ma ustvari idem sad pogledat, bas me zanima.
...
...
...
Evo..naso..10ms.... :

Monitor 17" LCD Iiyama Prolite E435S-S, silver, 10ms, DVI, multimedia
2.514,81 KN

ili

Monitor 19" Samsung SM959NF, 1280 x 1024 @ 85Hz, max 1920 x 1440 @ 73Hz, 30-110 kHz, 0.25 mm, Natural Flat
2.162,03 KN

Al sve me nekako vuce na ovaj LCD....ma nije bitno...ima vremena...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.480 sekundi
Pokreće Kunena Forum