Ja se bacio na utrke...
Ma nisam ja skuzio odmah te piklice inace da sam ja to odmah vidio bi ti ja rekao. Al nije nista strasno do kuce su vec sve popadale od vjetrazwer napisao: e da, sorry za ono sa gumom, da, ja sam ti motor bio zasipao... jos me frend nagovarao da ti se idem ispricati, ali nisam jer nisi nista ni rekao... a stvarno nije bilo namjerno, na kraj pameti mi bilo da ce letit okolo... jbg... a posto je guma isla u smece poslije trke morao sam ju ubiti...
a kaj se ove male tice, to je Mihaela Kragulj takozvana Divljakuša iz MK Box... stara joj je neki k u HMS-u, ona je u teamu sa onim zelenima...
no iducu trku i u mom timu cura vozi... ako si vidio onu crvenokosu...
Viš kak bezveze, bio si tamo a nismo se upoznali...
Ne bi ti nist napravio nisam ja neki nasilnik(na ovom internetu svi misle da sam neki nasilnik), mozda bi mi jedino moro motor oprat :mrgreen:
Crvenokosu nisam zapazio hmmm opce neznam kak mi je to promaklo :mrgreen:
Vidis kako je ova HRVATSKA jedno MALO VECE SELO!!! Vidjeli smo se i ono znamo se prek igre i foruma a nismo se upoznali.
Nego daj mi reci imas kakav kit na motoru? i koliko to povuce?
Prvo su vozili oni od 50 kubika?? oni su bili spori za popizdit... poslije kad ste vi izasli na stazu vidio se napredak,, to je vec bilo zanimljivije gledat.
Mozda bi se mogli upoznat u Bjelovaru jer cu naj-vjerovatnije i ja bit tamo. Tamo sam domaci radim tamo pa sam tamo svaki dan osim nedelje. eee onda ce bit prilika za revans,, malo cu ja pripalit gumu :mrgreen: da vidis kako baca guma od 180...
Jel vozis sta od vecih motora? ili samo skutere silujes?
Please Prijava to join the conversation.
Daj si samo probaj zamislit koji bi coban ispao. Da sam to odmah skuzio (ja mislio to nest bezveze prljavo) i napao covjeka poslije se ustanovi to zvercina pa ziv bi se zakopo u zemlju buhahaha koji primitivac bi ispao.Razor napisao: Neo, drugi put ga ispljuskaj! Heheheheh
Tak mi frend namjestio na zadnjem DDK. Bio mi iza ledja i lupio me bas ono jako u glavu ja se okrenem i vidim konobara. Konobar me bljedo gleda ispod ociju a ja mislio da me on lupio jer je guzva pa ono opali me jer mu smetam i jer je bahat. Odmah je uletio treci frend i kao nije te on, nemoj. Poslije sam jeb sve zivo ovom sta me lupio, ko zadnji coban bi ispao tamo,, u vecernjim bi pisalo "MOTORISTA LUPIO KONOBARA" :roll: dobili bi progon iz movie puba, gdje bi se onda odrzavao sljedeci DDK 8O :lol:
GhostRider napisao:
Ma nisam ja skuzio odmah te piklice inace da sam ja to odmah vidio bi ti ja rekao. Al nije nista strasno do kuce su vec sve popadale od vjetrazwer napisao: e da, sorry za ono sa gumom, da, ja sam ti motor bio zasipao... jos me frend nagovarao da ti se idem ispricati, ali nisam jer nisi nista ni rekao... a stvarno nije bilo namjerno, na kraj pameti mi bilo da ce letit okolo... jbg... a posto je guma isla u smece poslije trke morao sam ju ubiti...
a kaj se ove male tice, to je Mihaela Kragulj takozvana Divljakuša iz MK Box... stara joj je neki k u HMS-u, ona je u teamu sa onim zelenima...
Ne bi ti nist napravio nisam ja neki nasilnik(na ovom internetu svi misle da sam neki nasilnik), mozda bi mi jedino moro motor oprat :mrgreen:
Vidis kako je ova HRVATSKA jedno MALO VECE SELO!!! Vidjeli smo se i ono znamo se prek igre i foruma a nismo se upoznali.
Prvo su vozili oni od 50 kubika?? oni su bili spori za popizdit... poslije kad ste vi izasli na stazu vidio se napredak,, to je vec bilo zanimljivije gledat.
Mozda bi se mogli upoznat u Bjelovaru jer cu naj-vjerovatnije i ja bit tamo. Tamo sam domaci radim tamo pa sam tamo svaki dan osim nedelje. eee onda ce bit prilika za revans,, malo cu ja pripalit gumu :mrgreen: da vidis kako baca guma od 180...
moze, nema beda, samo ti zakuri, da vidimo tko jace dimi... neznam kak si upoznat sa paljadom guma na skuteru ali oce to dobro zdimiti... a ta druga trka je bila klasa 70 i open, skuteri idu podjednako s tim da je 70 ccm nadrkano preko 20 konja svi a u openu su svi 180 ccm... povuce preko 150 kmh...
a klasa 70, ima kit, najcesce jos dodatno preradjen, radilicu drugu, lezaje bolje, usis, prirubnicu bolju, frgu doooosta vecu od originala, prijenos komplet promijenjen, ovjes sportski, ugl, tak sredjen skuter kosta preko 30 000 kn s tim da skuter za to kupis rabljen i razjeban za par k kn...
evo ja cu sad slagat 180 na malo zesce, ovo sad kaj sam vozio je bilo skoro pa standard...
a od vecih motora jos uvijek nista ne vozim jer se nema love za motor, ali prvom prilikom cu kupit neki super moto..
zwer napisao:
GhostRider napisao:
moze, nema beda, samo ti zakuri, da vidimo tko jace dimi... neznam kak si upoznat sa paljadom guma na skuteru ali oce to dobro zdimiti... a ta druga trka je bila klasa 70 i open, skuteri idu podjednako s tim da je 70 ccm nadrkano preko 20 konja svi a u openu su svi 180 ccm... povuce preko 150 kmh...
a klasa 70, ima kit, najcesce jos dodatno preradjen, radilicu drugu, lezaje bolje, usis, prirubnicu bolju, frgu doooosta vecu od originala, prijenos komplet promijenjen, ovjes sportski, ugl, tak sredjen skuter kosta preko 30 000 kn s tim da skuter za to kupis rabljen i razjeban za par k kn...
evo ja cu sad slagat 180 na malo zesce, ovo sad kaj sam vozio je bilo skoro pa standard...
a od vecih motora jos uvijek nista ne vozim jer se nema love za motor, ali prvom prilikom cu kupit neki super moto..
Iskreno, psjedovao sam mali skutercic od 50kuba ali davno a ovi novi su sve bolji i jaci a kubikaza ista tako da nemam bas nekih iskustva sa skuterom.
Pitam koliko idu jer me ono zanimalo kolko ste se mogli vozat po stazi... bratic mi ima novi GP1 250kubika i to nemozs navuc preko 140 nikako!
GhostRider napisao: Iskreno, psjedovao sam mali skutercic od 50kuba ali davno a ovi novi su sve bolji i jaci a kubikaza ista tako da nemam bas nekih iskustva sa skuterom.
Pitam koliko idu jer me ono zanimalo kolko ste se mogli vozat po stazi... bratic mi ima novi GP1 250kubika i to nemozs navuc preko 140 nikako!
pa nakitani 50 ccm tj kad stavis kit ima 70 ccm ide cca 120 - 130... a ovo kaj ja vozim po ravnom ide 150 - 160, ovisi o vjetru itd...
ugl na stazi onaj zavoj poslije ciljne ravnice sam sa 110 prolazio... ovi 180 ccm stvarno imaju snage i idu dobro, ono, moze to nekome zvucat bezveze itd i nemati respekta prema tome, ali to je ipak 180 ccm i to ne standard nego nadrkano i ide jebeno...
sjedis i das gas i sam se baci na zadnji...
nego, kad je trka u Bjelovaru? ili je vec bila? Ako jos nije bila, Neo prodji kroz Krizevce da me pokupis ako pes na trku da vidim i tvoju zelenjavu kak ide
Skoro zaboravih da nisam pozdravil staru ekipu mogli bi se jedan dan nac svi zajedno ko u stara vremena nadam se da su me neki prestali mrzit
pozz