- Zahvala primljena: 0
Ja se bacio na utrke...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 4 mjeseci ago #27639
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ja se bacio na utrke...
dodro da mi se nisi javio pisskec,
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 4 mjeseci ago #27759
od pisko
lol, zasto? ah da, pojel si sav kulen pa da ti nebi bilo neugodno ipak sam pojel cobanac u "slavonskoj kuci"
Replied by pisko on topic Ja se bacio na utrke...
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: dodro da mi se nisi javio pisskec,
lol, zasto? ah da, pojel si sav kulen pa da ti nebi bilo neugodno ipak sam pojel cobanac u "slavonskoj kuci"
16 godina 4 mjeseci ago #27760
od loklar
Nisi ti još probao pravi čobanac. :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2:
Replied by loklar on topic Ja se bacio na utrke...
Pisko napisao: ipak sam pojel cobanac u "slavonskoj kuci"
Nisi ti još probao pravi čobanac. :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2: :bigrazz2:
16 godina 4 mjeseci ago #27762
od pikachu
e ja sam ih se najeo, di god dođem na feštu - čobanac. zadnji put na DOF-u nedavno. i to čobanac sa griottama
i ne, nije takav u originalu kuhan nego smo prijatelj i ja dali mašti na volju (čitaj: bili smo mrtvi pijani i išli smo radit pizdarije). al čak nije nimalo loš, bolje nego divljač sa šljivama
ako nekog avanturista zanima griotte se ubace tek kad je sve gotovo, ne kuhaju se sa čobancem
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
Replied by pikachu on topic Ja se bacio na utrke...
loklar napisao:
Pisko napisao: ipak sam pojel cobanac u "slavonskoj kuci"
e ja sam ih se najeo, di god dođem na feštu - čobanac. zadnji put na DOF-u nedavno. i to čobanac sa griottama
i ne, nije takav u originalu kuhan nego smo prijatelj i ja dali mašti na volju (čitaj: bili smo mrtvi pijani i išli smo radit pizdarije). al čak nije nimalo loš, bolje nego divljač sa šljivama
ako nekog avanturista zanima griotte se ubace tek kad je sve gotovo, ne kuhaju se sa čobancem
Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.
16 godina 2 mjeseci ago #28553
od zwer
Replied by zwer on topic Ja se bacio na utrke...
Eto, ako nekoga zanima ili mu je blizu, u nedjelju je utrka u Čakovcu na karting stazi, neznam gdje je to točno ali tamo negdje... Pa ak je netko blizu nek dode dat podršku jer ja idem totalno nespreman vozit a sutra su treninzi na koje ne idem... nece bit dobro ali nadam se dobrome... :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.366 sekundi