fallout 3
16 godina 3 tjedana ago #30901
od razor
Ja sam razgovaro sa Franciskom....bolji je Betmen...ima para, zena, doabr auto...
A sta daj Spajdermen ima? Zivi u stanu sa...tetom il kim vec, nezna dal je peder il ne, malo bi jebo, pa namlo nebi, al ipak bi kad bi i tako. O param da ne govorim, tu je u boljoj situaciji i Superman....tak da ono...Ako ijedan superjunak zavrijeduje da mu se uzmu supersposobnosti onda je to on.
A sta daj Spajdermen ima? Zivi u stanu sa...tetom il kim vec, nezna dal je peder il ne, malo bi jebo, pa namlo nebi, al ipak bi kad bi i tako. O param da ne govorim, tu je u boljoj situaciji i Superman....tak da ono...Ako ijedan superjunak zavrijeduje da mu se uzmu supersposobnosti onda je to on.
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 3 tjedana ago #30902
od loklar
Nemaš ti šta razgovarati s Franciskom. Da si pitao Marka onda bi znao da Spidermana, Batmana kao i Supermana ne diraš. Ne spominji njihovo ime uzalud.
Jučer sam morao s njim na plejki igrati novog Spidermena (preksinoć ga skinuo) a između pauza igrao sam COD4 s vama. 8O
Razor napisao: Ja sam razgovaro sa Franciskom....bolji je Betmen...ima para, zena, doabr auto...
Nemaš ti šta razgovarati s Franciskom. Da si pitao Marka onda bi znao da Spidermana, Batmana kao i Supermana ne diraš. Ne spominji njihovo ime uzalud.
Jučer sam morao s njim na plejki igrati novog Spidermena (preksinoć ga skinuo) a između pauza igrao sam COD4 s vama. 8O
- faken_brokva
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 3 tjedana ago #30915
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic fallout 3
i ja san procita ovo sta je zwer napisa i sramn te bilo, 100% san uz rejzora kad govori da su FARCRY2 i NFS smetlarske igre, jer mi se nije ni svidijo ni FARCRY1, a kamoli NFS. JA kao RPG gejmer u osnovi vec GODINAMA cekam da se udostoje izbacit nastavak fallouta, i spreman san prebolit sto nije izometrijski pogled i TB borba, ali ne dopustam da itko pljuva po tom vrhunskom proizvodu kompjuterskih umova. E. :twisted: :twisted:
75% and counting...
75% and counting...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 3 tjedana ago #30926
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic fallout 3
LOL
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.358 sekundi