fallout 3

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26858 od razor
Replied by razor on topic fallout 3
Sto se krajzisa tice, aj sam uspio proc prvih par misija..nakon toga sam ju uninstaliro. Jenodtavno NISTA originalno nema u toj igri....

Sto se Fallout-a tice...uz standardan svemirski SF, druga najdraza stavr mi je post nuklear scenario u kojem se Fallout desava. Sve kao da je stalo od vremena hladnog rata..slike, odjeca, ponasanje ljudi itd. Atmosfera je strasna, igra ima toliko mogucnosti da ti se zavrti u glavi, a o NElinearnosti uopce necu pricat. Mozes ju proc u roku od sat dva, pa do par tjedana, sve zavisi kako i s cim igras, sto zans i sto zelis.

Ponukan razgovorom sa Brokvom, prije tjedan dana sam si ponovo skinuo igru i opet sam uzivao skoro kao prvi puta kad sam igrao.

Igra je jednostavno unikat i ako ovi iz bethsofta il kako li se vec zovu ne sjebu stvar JAKO JAKO JAKO, bit ce u najmanju ruku OK.

No dobro..moguce da ce na mene malo utjecat ljubav prema prijasnjim nastavcima al stavrno se nadam dobroj atmosferi i otvorenosti igre.

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26861 od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic fallout 3
atmosfera = neponovljiva
s.p.e.c.i.a.l. = najorginalnije rpg pravilo ikad
a.p. = tako kvalitetno odradjen da cekas svaki iduci potez
oruzja = najbolja ikad
NELINEARNOST = totalna
i zbog ovih par detalja cekam fallout ko' somalijac komad pecene janjetine i 2-3 mlade kapulice. i casicu vina.

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26887 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic fallout 3
Kad se vec ovdje spominjao far cry 2 i crysis, staviti cu vam ovdje ovo...

uplay.uk.ubi.com/index.php?video=gz0judl5

novi trailer za far cry 2. Samo tko nezna, crysis je radila ekipa koja je radila i far cry, ali pravo na ime je ostalo kod ubisofta...ovo radi druga ekipa...

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26930 od faken_brokva
evo jos sljicica...

fallout.bethsoft.com/eng/art/fal ... hots1.html

8O

malo san prpa po forumima i izgleda da ce sa slabijim neprijateljima bit real-time borba dok ce se sa malo opasnijima automatski paliti turn-bejzd stil. malo su unaprijedili pip-boya i kao sto san ubra iz slika ima vise HP nego sto je znalo bit. i da po najavama izlazi u 9. misec.

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26931 od razor
Replied by razor on topic fallout 3
Jebli sebe....al ne izgleda lose...

Više
16 godina 4 mjeseci ago #27785 od faken_brokva
AHA: to znaci tako ce to cudo izgledat...

ali na XboX-u, sto bi znacilo da ce na kompu izgledat puuuno kvalitetnije, izgleda da ima puno neprijatelja, ali mozda je to samo za prezentaciju...

e3.g4tv.com/e32008/videos/26939/ ... out_3.html

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.472 sekundi
Pokreće Kunena Forum