fallout 3

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26615 od razor
Replied by razor on topic fallout 3
Igra je real time, borba je na poteze. U dobrom dijelu situacija, da nema poteza nebi prezivio..jednostavno terba dobro postavit taktiku, sakrit se ako terba, iskoristit brzinu itd, sto u real time-u nebi mogao napraviti.

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26616 od ne0
Replied by ne0 on topic fallout 3
ako padne nova pila kad izadje skinut cemo s neta pa probat... mnogo toga mi je bilo bezveze pa kad pocnes igrat onda ti je super :)

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 6 mjeseci ago #26621 od echo
Replied by echo on topic fallout 3
Odigrao sam oba dva dijela fallouta i bio sam oduševljen. Ta atmosfera je jednostavno junik. Borba na turnove je perfektno pogodjena i bas joj toj daje jednu posebnu draž. I ja jedva čekam da izađe trojka.

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26624 od razor
Bas to Echo, bas to!

Sto je najcudnije, nisam cuo za nikog tko je igrao Fallout a da je rekao da mu nevalja. Iako igra nije bila izreklamirana dovoljno, pa je prosla relativno ispod radara, pokupila je jako sirok fanbase koj svih ovih godina nije odustajao od nastavka. Znam da su se radili neki adonovi za Fallout 2, i da je par firmi krenulo sa nastavkom al tek je bethsoft krenuo dovoljno ozbiljno da to i zavrsi.
Ako ce atmosfera bili imalo slicna Fallout-u 1 i 2, onda je to to.
A po sada vidjenim slikama i skicama, sve ide u dorom smjeru...

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26626 od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic fallout 3
ima za fallout 2 wasteland merc 1 i 2 add-onovi koji funkcioniraju kao cile igre. i totalno su teski tako da sam uglavnom gubio zivce kad bi mi naleti alien, a ja imam onu pusku sto puca samo jedan metak pa je uglavnom bio bijeg jedina opcija. radio se jos add-on between the good and evil koji je trebao biti skroz nova igra sa novim gradovima, perkovima, skillovima ali je negdi zapelo tako odavno nisam cuo nista za to.
www.moddb.com/games/89/fallout-2/mods
evo pa ako se kome igra igra stara 11 godina samo skinite. nisu samostojeci triba vam fallout 2 za ih instalirat. ja sam ih presa sve. a blazena trica. ovi u bethesedi se kunu da ce izac ove godine. a meni je ostalo samo se nadat. pa kad bude. YOU SHOOT HIM WITH A CRITICAL SHOT IN GROINS BLOWING HIS AIR OUT AND FORCING HIM TO MAKE A PAINFUL GRIN ON HIS FACE. bjutiful.

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26628 od razor
Uf, kad smo kod prelazenja...
kolko puta si proso Fallut 2?

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.412 sekundi
Pokreće Kunena Forum