Zeljava i slicni OBJEKTI bivse drzave!

• sanader
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 6 mjeseci ago #26679 od sanader
Replied by sanader on topic Zeljava i slicni OBJEKTI bivse drzave!
To je bilo zabranjeno slikat!!!

podmiti me i zaboravim u trenu

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26680 od blento
jel ulaz u Zeljavu s nase strane ili bosanske?

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26681 od faken_brokva
ima na visu, lastovu, u makarskoj su cak 2 koja su prenamijenjena u diska. bio sam, ali to na visu je preludo. udjes i ta rupetina nema kraja. za spremit nuklearnu podmornicu.

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26682 od ne0

Blento napisao: jel ulaz u Zeljavu s nase strane ili bosanske?

S nase strane! Ajmo reci 2/3 se nalazi na nasoj strani. Inace tamo je zabranjeno ici jer po zakonu ima taj neki pogranicni pojas 400m ako se ne varam. Pa ako te ulove granicni milicioneri mogu te privest. Al u principu praksa je kad dodes tamo da se najavis policiji i kazes da bi ti to isao malo razgledat i uglavnom je sve OK!

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26683 od ne0

Sanader napisao: tocno, vis, evo te kasarne www.otokvis.net/index.php/2008/0 ... ini-otoka/

Strasnooo!
Meni su zanimljivi podaci da je EX YU imala najveci BDP u SVIJETU koliko se sjecam od cca 1955-1962.
Koliko je kostao projekt ZELJAVA to se tocno nezna ali zna se da je gradena oko cca 10g i bilo je variranja u tempu gradnje upravo zbog financijskih razloga. Nagadja se da je kostalo oko cca od 4 milijarde dolara do 8 milijardi dolara 8O 8O 8O koliko je kostalo onda ovo na Visu? 8O 8O 8O
Uglavnom procjena je sljedeca... da EX YU nije toliko trosila na vojsku mogli bi 70godina zivjeti Austrijskim standardom da nista ne radi.

ako imate jos kakve linkove samo trpajte u ovu temu....

Više
16 godina 6 mjeseci ago #26684 od faken_brokva
vojna snaga=ekonomska stabilnost

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi
Pokreće Kunena Forum