Riper - slusalice
- reaper711cro
- Topic Author
- Posjetitelj
16 godina 3 mjeseci ago #28133
od reaper711cro
Riper - slusalice was created by reaper711cro
E znam da ce te rec vid ga nije tu ni dva dana a sam pitanja buba :lol:
Ovaj ja sam tak listo po forumima i nasel sam jednu zanimljivu temu o sluskama. I tak ja pregledavo kad sam ugledo jedne bozanstvene must have 8O 8O
E sad tu se javio problem trgovina je u zagrebu(i mislio sam si) tam pise moze to jeli ono kao uplatom itd pa sam stel pitat posto je to meni strano te uplate i pizd. Bi li mi neko iz okolice ZG htio kupit pa ja njemu pare na racun. To mi jednostavnije posto sam uplate na tekuci vec radio. I onda mi ih on shipne vamo ili jos bolje ak neko odavden ide tam pa se vraca hmmm radje bi tom nekom platio pivo neg da dajem za transportation 8*) A i ne bude mi ih bed cekati,jer mi nije hica.
Ugl eto ak bi ono htjeli ja bi bio jaaako zahvalan!!!! I budem onda posto sliku od seke
Sluske su ove
www.optimum-online.hr/shop/view_ ... ct=9618008
Znam da ce vecina vas smatrat me ludim al eto trebo bi ti sluske i to DVA komada..
Ovaj ja sam tak listo po forumima i nasel sam jednu zanimljivu temu o sluskama. I tak ja pregledavo kad sam ugledo jedne bozanstvene must have 8O 8O
E sad tu se javio problem trgovina je u zagrebu(i mislio sam si) tam pise moze to jeli ono kao uplatom itd pa sam stel pitat posto je to meni strano te uplate i pizd. Bi li mi neko iz okolice ZG htio kupit pa ja njemu pare na racun. To mi jednostavnije posto sam uplate na tekuci vec radio. I onda mi ih on shipne vamo ili jos bolje ak neko odavden ide tam pa se vraca hmmm radje bi tom nekom platio pivo neg da dajem za transportation 8*) A i ne bude mi ih bed cekati,jer mi nije hica.
Ugl eto ak bi ono htjeli ja bi bio jaaako zahvalan!!!! I budem onda posto sliku od seke
Sluske su ove
www.optimum-online.hr/shop/view_ ... ct=9618008
Znam da ce vecina vas smatrat me ludim al eto trebo bi ti sluske i to DVA komada..
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 3 mjeseci ago #28134
od razor
Replied by razor on topic Riper - slusalice
Malo moderacije nikome ne skodi...
Temu sam prebacio tamo gdje joj je mjesto
O slusalicama nemam pojma....nadam se da ce ti netko pomoc.
Temu sam prebacio tamo gdje joj je mjesto
O slusalicama nemam pojma....nadam se da ce ti netko pomoc.
- reaper711cro
- Topic Author
- Posjetitelj
16 godina 3 mjeseci ago #28136
od reaper711cro
Replied by reaper711cro on topic Riper - slusalice
a jao puno puno hvala razor al kad te moram zajeb... oprosti :oops: :oops:
Listo ja opet po forumima i nadem da je neko posto nek mi molim ga oprosti al zaboravio sam ko za site www.nabava.net
I oso ja tam i upiso te sluske a ono meni izbaci 6 ponuda i u jednoj ponudi su sluske jeftinije za 100 kunica i da bude fora u HG spotu a to fala bogu imamo tu u Osijeku :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak da mi nece trebat nist od onog sto sam posto prije. Neznam jesi jos tu i oces odma vidit ovo.
Al stvarno sooorrryyyy sto te zajebavam al hvala svejedno sto si premjestio
Listo ja opet po forumima i nadem da je neko posto nek mi molim ga oprosti al zaboravio sam ko za site www.nabava.net
I oso ja tam i upiso te sluske a ono meni izbaci 6 ponuda i u jednoj ponudi su sluske jeftinije za 100 kunica i da bude fora u HG spotu a to fala bogu imamo tu u Osijeku :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak da mi nece trebat nist od onog sto sam posto prije. Neznam jesi jos tu i oces odma vidit ovo.
Al stvarno sooorrryyyy sto te zajebavam al hvala svejedno sto si premjestio
16 godina 3 mjeseci ago #28138
od ne0
Replied by ne0 on topic Riper - slusalice
ee sad sljedece pitanje? dali oni to imaju tamo na lageru? ako nemaju morat ce naruciti a onda ces ti cekati i cekatii... zato ti meni lijepo posalji te pare :biggrin2: pa cemo sve sredit :smilewinkfrin2:
- reaper711cro
- Topic Author
- Posjetitelj
16 godina 3 mjeseci ago #28142
od reaper711cro
Replied by reaper711cro on topic Riper - slusalice
Hmmm neznam dali imaju il ne al budem vidio pa ti javim al ak ti budem slao morat ces mi poslat skeniranu svoju osobnu
Za svaki slucaj :twisted: :twisted:
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
16 godina 3 mjeseci ago #28143
od stagger_lee
Bolje da mu uzmeš prometnu od motora
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Riper - slusalice
Reaper711CRO napisao: Hmmm neznam dali imaju il ne al budem vidio pa ti javim al ak ti budem slao morat ces mi poslat skeniranu svoju osobnu
Bolje da mu uzmeš prometnu od motora
PUSH THE BUTTON!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.389 sekundi