- Zahvala primljena: 0
Filmovi
- lady
- Posjetitelj
16 godina 2 mjeseci ago #28411
od lady
Replied by lady on topic Filmovi
obratite se Razielu :lol: :lol: :lol:
Imamo skromnu kolekciju koja trenutno broji oko>
1500 filmova što dvd što divx
150 crtanih
100 dokumentaraca
250 igrica za pc
150 igrica za sony 1
:oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted:
PREPORUKA ZA GLEDATI>
Mumija 3,Batman,Iron man,komedije Big stan i My moms new boyfriend (za Rudlavu) a nisu loši ni oni malo stariji Kingdom of heaven,The departed,Constantin i najbolji ratni film koji sam gledala
Neprijatelj pred vratima.
Ruins mi je malo bolestan film,ali tko voli dobar horor ....
:twisted: :twisted:
Imamo skromnu kolekciju koja trenutno broji oko>
1500 filmova što dvd što divx
150 crtanih
100 dokumentaraca
250 igrica za pc
150 igrica za sony 1
:oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted:
PREPORUKA ZA GLEDATI>
Mumija 3,Batman,Iron man,komedije Big stan i My moms new boyfriend (za Rudlavu) a nisu loši ni oni malo stariji Kingdom of heaven,The departed,Constantin i najbolji ratni film koji sam gledala
Neprijatelj pred vratima.
Ruins mi je malo bolestan film,ali tko voli dobar horor ....
:twisted: :twisted:
Please Prijava to join the conversation.
- lady
- Posjetitelj
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 2 mjeseci ago #28418
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Filmovi
evo ja sad pogledo Jumper-a nije loshe , al moglo je i malo bolje.
16 godina 2 mjeseci ago #28420
od mrgud
mess with the best, die like the rest
pogledo sam hancocka dobar je film i pogledo sam big stana, pišurija :lol:
i sad idem gledat: You Dont Mess With Zohan sa Adamom Sandlerom (ukratko istrenirani vojnik ubojca meanmašin hoce postat frizer) film bi isto trebao biti pišurija
i sad idem gledat: You Dont Mess With Zohan sa Adamom Sandlerom (ukratko istrenirani vojnik ubojca meanmašin hoce postat frizer) film bi isto trebao biti pišurija
mess with the best, die like the rest
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 2 mjeseci ago #28435
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Filmovi
nemoj ici gledat, pocetak je mrak, onda slijedi vise od pola sata dosade sa pokojom sekundom smijeha do suza
16 godina 2 mjeseci ago #28438
od Mr.Ti
Slazem se Hancock nije los film, puno mi je bolji nego recimo I am legend, koji mi je bio malo bezveze, nedorecen.
Wanted - ako su oni film zamislili kao ozbiljan (to nisam uspio prokuziti) onda im svaka cast, trebao bi imati oznaku komedija ili sci-fi , dobar samo za ubit vrijeme i pogledati Angelinu (al je mrsava u zadnje vrijeme 8O )
@Lady, slazem se, Kingdom of heaven i Neprijatelj pred vratima su super filmovi.
Unforgiven, od i sa Eastwoodom jaaaako dobar, 3:10 za Yumu, ovaj novi, isto dobar,
Nikako docekati da pogledam novog Indianu, a jos nema niti Iron man-a (odustao sam od cam verzija, samo R5 ili dvdrip, a pozeljno HD "kupujem", puno veci uzitak gledati )
Million Dollar Baby, dobar film
No country for old men - izvrstan
There will be blood - naporan film, nije mi legao, ali da je ovaj odglumio legedarno, je
Nitko ne spominje Shoot em up i mrkvoljupca
Wanted - ako su oni film zamislili kao ozbiljan (to nisam uspio prokuziti) onda im svaka cast, trebao bi imati oznaku komedija ili sci-fi , dobar samo za ubit vrijeme i pogledati Angelinu (al je mrsava u zadnje vrijeme 8O )
@Lady, slazem se, Kingdom of heaven i Neprijatelj pred vratima su super filmovi.
Unforgiven, od i sa Eastwoodom jaaaako dobar, 3:10 za Yumu, ovaj novi, isto dobar,
Nikako docekati da pogledam novog Indianu, a jos nema niti Iron man-a (odustao sam od cam verzija, samo R5 ili dvdrip, a pozeljno HD "kupujem", puno veci uzitak gledati )
Million Dollar Baby, dobar film
No country for old men - izvrstan
There will be blood - naporan film, nije mi legao, ali da je ovaj odglumio legedarno, je
Nitko ne spominje Shoot em up i mrkvoljupca
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.466 sekundi