muke po Wolfu

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28594 od wolf
muke po Wolfu was created by wolf

Evo ovako... da krenem iz početka :) )

Našao sam se sa Reaperom u Čepinu, na cugi.. i od njega dobio CoD4 kako bih to pokušao instalirati na svoj laptop.. pa da možda mogu malo i zaigrati sa vama... dobio sam i još neke igre..ali to sada nije toliko bitno...

Dođem ja happy u stan.. ubacim odmah da se instalira.. i sve to polagano ide i polagano se riješava.. ali zaista.. polagano...
Uspio ja to instalirati i crackirati... i poželim pokrenuti..ali šipak...

Pojavi se samo onaj prozorčić gdje mogu birati između singlplayer i multyplayer moda... i kad kliknem na bilo što od toga.. ne desi se ništa.. tj.. pojavi se samo prozorčić da mi rafička jednostavno ne želi vrtiti tu igru... tužan sam ko pokisli vuk... i ogladnjeli još k tome... a tako sam željan krvi i mesa.. naravno.. protivničkog.. :) )

Reaper. hvala ti za sve... probao sam i jericho, ali ni tu nisam imao sreće... isto tako ni sa R6:las vegas... to nisam uspio ni raspakirati do kraja.. neku grešku je javilo...

Jadan sam ko prebijeni ker... ganjao bi nešto.. a za sve je laptop preslab...

A ništa.. onda ću ovaj vikend neke ženske morati naganjati po Osijeku... :)

SEMPER FI

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28600 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic muke po Wolfu
samo provjeri jednu foru jer ako imas AMD proc moras ukloniti jedan mp3 nesto filre i tek onda mozes igrat.

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28602 od ne0
Replied by ne0 on topic muke po Wolfu
ak vec imas laptop mogo si ga ponijet pa nek ti riper to na licu mjesta instalira :mrgreen:

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28603 od jopke
Replied by jopke on topic muke po Wolfu
je cod zna zajebavati na starijim masinama, a vrlo lako je moguce da ga je nemoguce osposobiti.
A ovo sa mp3 fajlom je upalilo kod buraza

Rest your trigger on my finger...

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28606 od pikachu
Replied by pikachu on topic muke po Wolfu
evo, možda pomogne, preuzeto s CoD boardsa:

"Users with Athlon XP instead of 64-bit are running into issues with the latest Miles file which are incompatible. Despite XP not being in the Min specs for this reason, you will still be able to play the demo by copying the following file into your Miles directory and replacing the newer mssmp3.asi with the following older mssmp3.asi used in older games such as Call of Duty 2.

To do this, simply go to your install directory, where the game files are, now copy/paste this mssmp3.asi into the folder. It will prompt you letting you know this file already exists and asking if you want to replace it. Choose to replace it.
This should resolve the issue with Athlon 2600+ XP instead of 64-bit as the XP do not support the latest Miles version we're using."

Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28608 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic muke po Wolfu
Kod mene je upalilo ovo sa mssmp3.asi, samo sam mu promjenio u mssmp3.bak.

Ali ovo što wolf opisuje ne zvuči mi kao taj problem, kod mene je obično izbacivalo iz igra kad počne lodati mapu, a ponekad bi je čak uspio učitati ali zvuk bi bio sjeban i nisam imao zvuk u menima.

PUSH THE BUTTON!!!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.441 sekundi
Pokreće Kunena Forum