- Zahvala primljena: 1
DOMACI URADAK :)
16 godina 1 mjesec ago #30244
od wolf
DOMACI URADAK :) was created by wolf
Evo...nadam se da se Razor nece ljutiti na mene jer vam svima dajem domaci uradak koji morate obaviti sto bolje i u sto kracem vremenu, i to naravno uspjesno ))
Zadatak glasi....
Regrutirati u igru i obuciti za ravnopravnu borbu prsa o prsa sto vise djevojaka, cura, prijateljica, zena i slicnih pripadnika ljepšeg spola )
godine su više - manje nebitne, ali da nisu underage naravno.. a bogme ni za otpis dugova
Cilj zadatka je da imamo sto vise djevojaka u igri i u klanu ( nadam se ) pa da onda mozemo organizirati i nekakav izbor za MISS [CTN] klana...
naravno... sve po pravilima svakog pravog izbora za Miss...
Dakle...defiliranje u vecernjim haljinama, kupacim kostimima ( preferiraju se bikiniji, a pogotovo topless ) pa sve do onog ispitivanja mišljenja i što ti ja sve znam )
a muski dio klana bit ce naravno ziri, a razor predsjednik zirija ))
Zadatak glasi....
Regrutirati u igru i obuciti za ravnopravnu borbu prsa o prsa sto vise djevojaka, cura, prijateljica, zena i slicnih pripadnika ljepšeg spola )
godine su više - manje nebitne, ali da nisu underage naravno.. a bogme ni za otpis dugova
Cilj zadatka je da imamo sto vise djevojaka u igri i u klanu ( nadam se ) pa da onda mozemo organizirati i nekakav izbor za MISS [CTN] klana...
naravno... sve po pravilima svakog pravog izbora za Miss...
Dakle...defiliranje u vecernjim haljinama, kupacim kostimima ( preferiraju se bikiniji, a pogotovo topless ) pa sve do onog ispitivanja mišljenja i što ti ja sve znam )
a muski dio klana bit ce naravno ziri, a razor predsjednik zirija ))
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
16 godina 1 mjesec ago #30250
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic DOMACI URADAK :)
To će Ivana sabotirati jer ne želi konkurenciju u klanu )
PUSH THE BUTTON!!!
16 godina 1 mjesec ago #30251
od wolf
Replied by wolf on topic DOMACI URADAK :)
a nadam se da nece.... vec da ce i ona sudjelovati sasvim ravnopravno... ali bez GL-a rudlava...
16 godina 1 mjesec ago #30274
od rudlava
Replied by rudlava on topic DOMACI URADAK :)
a kako god bilo....zna se tko ce biti MISSSSSSSSSSSSSSSSSSS CTN-a!!!!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.406 sekundi