DSL

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3068 od dax
DSL was created by dax
Za sve one koji nemaju:

do 31. svibnja MAXadsl priključak (instalaciju i modem) možete dobiti za samo 1 kunu

(kod T-Com-a)

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3069 od dean
Replied by dean on topic DSL
super,još kada bi moja ulica koja se nalazi u centru grada imala mogučnost da dobijemo dsl,već 3 mjeseca intenzivno pokušavam dobiti dsl,adsl whatever i ne mogu ga dobiti!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3071 od dax
Replied by dax on topic DSL
Provjeri na HTovom siteu da li ti je za tvoj tel. broj dostupan ADSL. Ako je naruči, a ako nije - e onda čini se da ćeš trebati čekati da ti instaliraju novu tel. centralu. :wink:

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3075 od dean
ej Dado hvala bogu,već godinu dana šaljemo emailove,tražili smo direktno,preko veze itd.Moj grad Rijeka ti je po takvim stvarima poznata.Kada je došao isdn,čekao sam ga 6mjeseci,jer smo bili na staroj analognoj mreži,a ono što je tu smiješno je to da:u svim gradovima osim Pule i Rijeke su počeli sa radovima na novim centralama od periferije prema centru???????????!!!!!!!!!Slučajno bratić od moje cure radi u HT-u i kaže mi ovako:Stalno im šaljite mailove i gnjavite ih pa će ti postaviti prije.Zatim smo ja(kao obrt),i nas jedno deset iz ulice koji imaju firme i neki ljudi kojima je neophodan,imaju para pa bi dsl iz svog gušta tražili kao cjelina,pa smo dobili odgovor:Poštovani bla bla bla bla,mi smo još uvijek u nemogučnosti bla bla bla bla i zato ovim putem bla bla bla bla ne možemo ispuniti vaše zahtjeve(NARAVNO ONI TO NAMA POKLANJAJU I UZ TO IDU I KUČNA POMOČNICA I SUDOPER S CDEOM!!!).Tako da ti moj Daximire od sve te birokracije imam upalu guzne grmljavine i čir u jedanaestercu.Tako da ti mi svi željno isčekujemo novog operatera jer ako bude davao dsl uzet ćemo ga od njih iz principa,pa makar koštao duplo skuplje,jer mi se sere od tih HT monopolističkih smeća.
I ZATO JEBEM IM BABU!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Sav sam se iznervirao zbog ovoga:)

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3080 od dax
Replied by dax on topic DSL
A jebga, niš od toga. Naime, za recimo Iskonov ADSL prvo trebaš zvati HT da ti omogući DSL na centrali... Dakle, gdje god mislio uzeti, opet se sve svodi na HT...

A šta da ti kažem nego nadaj se. Naime, ako centar Rijeke nema ADSL, gdje će ga onda uvesti - na Velebit? :? :lol:

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3081 od dean
e jebga to zna iznervirati do pakla,što je najgore ko da je Rijeka selo moje malo,pa ono ko ga jebe.Uglavnom izvinite još jedanput za moj glupi izlet u shout box :oops: :oops: Već je netko bio napisao prije,pa sam ja ono ko glupan to ponovio.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.459 sekundi
Pokreće Kunena Forum