DSL

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3113 od dax
Replied by dax on topic DSL
Upravo to :wink: :D

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6722 od loklar
Replied by loklar on topic DSL
evo što meni kažu za adsl...

"Zahvaljujemo na interesu za ADSL! Nažalost u ovom trenutku Vam ne možemo ponuditi ADSL uslugu za taj telefonski broj.

Ipak, postoji rješenje. Budite heroj ulice i dovedite superbrzi internet u kvart! Ukoliko osim Vas u susjedstvu ima još barem 15 surfera, svi zajedno ispunite listu i faksirate je na 0800 9009. Nakon što je zaprimimo, naša ekipa izaći će na teren te ćete o dostupnosti ADSL-a u Vašem susjedstvu uskoro svi skupa biti obaviješteni e-mailom. Jasno, heroj zaslužuje i poklončić iznenađenja.

pa jesu oni normalni...pa gdje da ja nađem toliko ljudi među svim tim seljacima??? 8O
oh bože!... dejo daj mi pogledaj stanove tamo dolje... selim u pizdu...
uhh! :!: :!: :evil:

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6724 od razor
Replied by razor on topic DSL
Jao loki....nasimo sam se na ovaj post, al fakat mi te je zao.....al moras priznat da je smjesan.....al mi te je zao.....je....
Mogo bi ih nazvat i jebat sve po spisku! To nekad zna imat efekta....

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6726 od blento
Replied by blento on topic DSL
Eee Scepane...ak nema interesa bar 15 ljudi njima se ne isplati ugradjivati u centrale to za DSL....ne znam tocno kak se zove...

ma zapravo po korisniku (kako sam citao vani)...telekomnikacijsku tvrtku kosta oko 15 eura.....

Jeb ga...loki trazi mladju populaciju...

E da..zaboravih.....postoji ti trik..koji sam ti vec napomenio...

Nagovoris 15 ljudi da popuni zahtjev za DSL i onda jednostavno kad ubace to sto treba u centralu...i nazovu ih monteri...ljudi jednostavno kazu da odustaju od DSL-a......osim vas koji zaista zelite DSL

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6727 od razor
Replied by razor on topic DSL
E da.....to bi bila dobra ideja. Jerbo to sto bi tih 15 korisnika potpisalo nebi obavezivalo nikog na nista. NAravno....ako to nesto nije ugovor...onda je zajeb. No AKO nije ugovor, moglo bi se tu nesto napavit.
E da...i jos jedna ideja. NEznam kako je to kod vas, ali u manjim mjestima su ljudi angazirali svoje Nacelnike Opcina da se zaloze za njih kod HT-a. Jerbo, nije isto kad nazove neki tamo Đuro i kad nazove neki politicar, ma kolko mali bio.
Eto. NAdam se da ces uskoro to moc sredit. Ako ne zbog igranja igrica, onda bar za surfanje.

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6728 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic DSL
naruci 15 paketa, al bar dobis poklon :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.443 sekundi
Pokreće Kunena Forum