Call Of Duty: World At War

Više
16 godina 3 tjedana ago #30875 od razor
Replied by razor on topic Call Of Duty: World At War
a skrinshotovi?

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 3 tjedana ago #30877 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Call Of Duty: World At War
malo je nezgodno, jer ga xfire jos nema u bazi pa ne radi ingame, a lupat ss pa izlaziti van i lijepiti ga i nije bas nesto sto mi se radi, jer se zna smrznuti kod povratka, imas samo ovaj jedan gore iz menija, ak budem jos igrao bacim jos koji :)

Više
16 godina 3 tjedana ago #30881 od zwer
Replied by zwer on topic Call Of Duty: World At War
eto ja trazim za skinuti pa da vidimo... acc sam vec napravio....

Više
16 godina 3 tjedana ago #30908 od nwsk_luks
Igrao sam ja jucer cijelo popodne, i fora je, dobrodosla promjena, xfajr jos ne prepoznaje igru ali vidim da u samoj igri ima stavka firends, pa ko igra nek me doda da vidimo kako to funkcionira, online profil mi je Luks.

Više
16 godina 3 tjedana ago #30931 od mrgud
Replied by mrgud on topic Call Of Duty: World At War
evo i meni se skida pa da probamo i to :D

mess with the best, die like the rest

• reaper711cro
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
16 godina 3 tjedana ago #30940 od reaper711cro
Replied by reaper711cro on topic Call Of Duty: World At War
Napokoon malo promjene jedva cekam da izadje full verzija koju kupujem normalno :lol:
Meni je cod 5 predobar i ima toliko kombinacija s oruzjima i perkovima da bole ja...
E da luks ima uav jammer al se zove camuflaž il tak nest i silencer i pici :twisted: :twisted:
Sam malo problema ima ova beta verzija(normalno)
I nije sve full na njoj ona je u biti eto da se dobije mali uvid u igru(malo veci bolje receno iznenadila me ima punooo stvari)
Igra vam je MUST TRY al bude jebenica jer ima vec frajera koji su 65 level itd pa ti po njemu zapucas s nakom japanskom singl shot puskicom a on te okine s mp 44 :x :x
Jedino me razocaro molotolljev koktel jer ima mal radius zapaljivosti i odmah se ugasi vatrica cim plane :(
Grafika je bolja nego u modern warfare i igra je malkec vishe zahtjevnija ja bi reko sve u svemu probajte pa cete vidit :D :D :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.460 sekundi
Pokreće Kunena Forum