OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32724 od wolf

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32726 od mrgud
lol ... ako nekog vidim da mi se mota sa necim za napuhavanje iza moje škode gađat cu ga krumpirima s balkona :lol:

mess with the best, die like the rest

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32728 od [ctn]sluzavy_cro
idem odma sa svojim daljincem otvorit konzervu bažulja s kobasicom

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32731 od ne0
Bio sam ponosni vlasnik golfa 4 i dogodila mi se nezgodna situacija. Daklem ostao sam samo na jednom kljucu jer sam ostale izgubio :) i uvijek sam oduzavao da narucim nove kljuceve, budem sutra budem sutra i sve dok nije dosao sudnji dan! Izlazio iz velikog trgovackog centra otkljucam gepek i trpam stvari unutra zatvorim gepek i odem vratit kolica.
Dolazim do auta i nema jeb kljuca??? trazim ko budala tam po parkingu kad mi padne misao hmmm da nije ostao u gepeku?
FAAAAAAAAAAK zakljucao sam jedan jedini kljuc u gepek!!!!
u ocaju sam trazio kako da otvorim to jebeno govno koje se kao krade s ping pong lopticama, vidjeli ste na snimci magnetima... itd itd te legendarne price da ne nabrajam! Dosla su mi 3 mehanicara i jos neka 2 lika nisu mogli otvorit auto al su mi dali savjet pa razbi zadnju lampu i gurni ruku u gepek i uzmi kljuc DIVNOOO... sutra dan je bio narucen neki lik iz zagreba koji radi te kljuceve i on je rekao da 100% otvara auto i trazio me 500kn tjesio sam se opet jeftinije od zadnje lampe!

Meni vrag nije dao mira pa sam ga negdje oko 12h po noci uspio sam otvorit tako da je i taj covjek ostao iznenaden kak sam ga uspio otvorit taj koji je trebao doci sutra ujutro al sam mu javio da netreba.

Eeee kako sam ga otvorio necu vam reci jer je jako jako glup nacin a prije se 90% kradja radilo na taj nacin... to mi je rekao moj stari koji je bivsi policajac :) uglavnom nisu nikakve narodne gluposti s ping pong lopticama i razno raznim sranjima ko ovi na snimci!

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32734 od wolf
aaa...krasno... vidis...to se na mom autu ne bi moglo dogoditi...jer ni suvozaceva, a ni gepek a ni vozaceva vrata ne mogu zatvoriti tako da samo stisnem onaj gumb koji strsi iz vrata pa da onda zatvorim... to kod mene ne ide ni pod razno... neda i gotovo :) )

SEMPER FI

Više
15 godina 10 mjeseci ago #32735 od ne0

wolf napisao: aaa...krasno... vidis...to se na mom autu ne bi moglo dogoditi...jer ni suvozaceva, a ni gepek a ni vozaceva vrata ne mogu zatvoriti tako da samo stisnem onaj gumb koji strsi iz vrata pa da onda zatvorim... to kod mene ne ide ni pod razno... neda i gotovo :) )

hmmm ocigledno nisi upoznat s volkswagenima nove generacije.....
dakle ovako....
golf 4 kad je zakljucan nista ne strci! udje u rupicu i sve je ravno!!!! dakle pipka nema jer je u rupi!

OFF TOPIC
golf V OPCE NEMA PIPKA!

znaci nemozes ga otvorit da gurnes zicu i podignes pipak kad pipka nema... a sve da ga i ima ne bi mogao otvorit jer kad je zakljucan izvana nemoze se otvorit iznutra!!!
Znaci sljedece :P ti u golfu 4 ja zakljucam izvana i ti nemozes otvorit vrata jedino da razbijes staklo.... ili da si neki strucni lopov pa neznam kak otvoris...

ali ovo na snimkama NISTA NE PALI! nemojte to opce prepricavat drugima jer to su obicne gluposti....

sto dovodi do zakljucka da nisam mogao otvorit golfa 4 s tim da sam digao pipak kad ga nemos ulovit jer je u rupi i prakticki ga nema kad je auto zakljucan!

Ne postoji to sta se ne moze otkljucati i ukrasti!! ali kad mi dodje lik i kaze da zapali novine ispod mercedesa i da se on otkljuca i takve gluposti buahhahaha

...mos mislit!

volkswagen je mnogo napredovao sto se tice zastite pa recimo poznaniku ukrali golfa V imao i neki novi alarm i multi-lock.... uglavnom ostao bez njega,,, ispred zgrade!!! Sto prave profi lopove onda moze sprijeciti da ukradu vaseg ljubimca? po meni gotovo nista osim puke nesrece da netko naide ili nesto sl. Volkswagen kradu najvise jer ih ima ko govana i brzo se prodaju u dijelovima... sto znaci dobra brza lova....

Ne zato jer je volkswagen najlakse ukrasti... ukrade ti on i hondu, mercedes, bmw u istom vremenskom roku...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.423 sekundi
Pokreće Kunena Forum