OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR
15 godina 10 mjeseci ago #32737
od ne0
Replied by ne0 on topic OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR
Sad se prisjetih daljnjeg rodjaka kad mi je objasnjavao kako kradu golf 4 koji ima ugradjen multilock. Tada je on kupio neku novu hondu a ja sam tada imao golf 4... covjek me cijelu noc na svadbi uvjeravao kak na golfu 4 ispod motora skinu zastitnu plastiku i odspoje nest na getribi i imas mali pipak, ko dzojstik koji ubacis u prvu brzinu a da lopovi odmah ubace u drugu jer mogu krenut a i vozit do 50 u drugoj... tak su rijesavali problem multi locka,,, buhahaha svasta.....
Osim sto ti krade auto prvo ti reparira getribu buahhaha
i zato je on kupio hondu jer hondu nemozs ukrast!
ahhh kako nostalgicna narodna pricica,, pih pih
Osim sto ti krade auto prvo ti reparira getribu buahhaha
i zato je on kupio hondu jer hondu nemozs ukrast!
ahhh kako nostalgicna narodna pricica,, pih pih
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 10 mjeseci ago #32743
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR
vrijeme radnje utorak 98 godine oko 3:00 ujuto
mjesto radnje cvjetno naselje ZGB
Audi 80 na pauku kreće u smjeru boćarskog doma a sa prvog kata DRM, pa opet DRM puče zadnja šajba.
Tip na prozoru se dernja stani mamu ti jebe.. lopovsku sad ću u tebe pucat...
Kratki rezime lopovi su prvo ukrali kamion vučne službe, malo zatim su pokušali i Audija, no lovački karabin sa sniperom vlasnika koji ima laki san ih je spriječio da ga ukradu. A auto je imao multilock , no mislim da je to sporedna stvar.
mjesto radnje cvjetno naselje ZGB
Audi 80 na pauku kreće u smjeru boćarskog doma a sa prvog kata DRM, pa opet DRM puče zadnja šajba.
Tip na prozoru se dernja stani mamu ti jebe.. lopovsku sad ću u tebe pucat...
Kratki rezime lopovi su prvo ukrali kamion vučne službe, malo zatim su pokušali i Audija, no lovački karabin sa sniperom vlasnika koji ima laki san ih je spriječio da ga ukradu. A auto je imao multilock , no mislim da je to sporedna stvar.
15 godina 10 mjeseci ago #32745
od ne0
to je dokaz da nema toga sta se nemoze ukrast :mrgreen:
tu sam pricu cuo da je po zagrebu pauk dizao aute kojih nikad vise nije bilo! a vjerujem da je to i istina....
tu sam pricu cuo da je po zagrebu pauk dizao aute kojih nikad vise nije bilo! a vjerujem da je to i istina....
15 godina 10 mjeseci ago #32752
od blento
Replied by blento on topic OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR
ovo gore su neki ljudi na BMW forumu komentirali..i uglavnom da skratim pricu.....to sto prikazuju je totalna glupost...odnosno zajebavanje svih onih koji u to povjeruju i jos k tome stave link na neki forum...
GhostRider.....kad si otvarao gnoja...jel si koristio tenisku lopticu ili nesto slicno?...
GhostRider.....kad si otvarao gnoja...jel si koristio tenisku lopticu ili nesto slicno?...
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 10 mjeseci ago #32753
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic OBAVEZNO POGLEDATI.....LUDA STVAR
pa zar nisi čitao, lepo je rekel da mu je stari lopov (policajac) reko kako se otvara ruski ključ sve lomi
15 godina 10 mjeseci ago #32755
od ne0
reci cu vam misterioznu tajnu kak sam otvorio golfa 4.
pokusat cu pricu sto vise skratit...
posto taj golf nije imao el. podizace iza nego na rucicu! kaze nitko ne razmislja kad zatvara prozor da mehanizam zatvori do kraja nego svi gledaju prozor da se zatvorio... probaj se objesit na prozor svom tezinom mozda se spusti 1cm jer mehanizam nije ulovio do kraja... probam na desnoj strani nista, probam lijevo i padne 1cm taman da zica prodje.... uuuu veselju nije bilo kraja! Netko tko se vozio iza nije mehanizam od prozora okrenuo do kraja!!!!
Gurnuo sam tvrdju zicu i zakacio za ruckicu od prozora. Jest da mi je trebalo vremena i vremena da je zakacim al profi lopov je zakaci za manje od minute. Da ne govorim da oni imaju profi zice ja sam to improvizirao. Uglavnom uspio sam uz pomoc zice okrenut rucicu za jedan krug,, gurnuo ruku i otvorio prozor... onda sam usao kroz prozor u auto sto isto nije bilo bas tako lako aaa posto golfovi iza nemaju zatvoren gepek neg imaju one glupe pregrade koje se skidaju! Skinuo sam pregradu i eto kljuca!!!
dosao sam do kljuca bez ikakve stete i ustedio 500kn jedino sto sam izgubio puno puno zivaca.... ali mojoj sreci nije bilo kraja jer nisam auto morao ostaviti cijelu noc na parkingu i donio sam doma zeni sve stvari koje sam kupio jer bi inace bilo
pokusat cu pricu sto vise skratit...
posto taj golf nije imao el. podizace iza nego na rucicu! kaze nitko ne razmislja kad zatvara prozor da mehanizam zatvori do kraja nego svi gledaju prozor da se zatvorio... probaj se objesit na prozor svom tezinom mozda se spusti 1cm jer mehanizam nije ulovio do kraja... probam na desnoj strani nista, probam lijevo i padne 1cm taman da zica prodje.... uuuu veselju nije bilo kraja! Netko tko se vozio iza nije mehanizam od prozora okrenuo do kraja!!!!
Gurnuo sam tvrdju zicu i zakacio za ruckicu od prozora. Jest da mi je trebalo vremena i vremena da je zakacim al profi lopov je zakaci za manje od minute. Da ne govorim da oni imaju profi zice ja sam to improvizirao. Uglavnom uspio sam uz pomoc zice okrenut rucicu za jedan krug,, gurnuo ruku i otvorio prozor... onda sam usao kroz prozor u auto sto isto nije bilo bas tako lako aaa posto golfovi iza nemaju zatvoren gepek neg imaju one glupe pregrade koje se skidaju! Skinuo sam pregradu i eto kljuca!!!
dosao sam do kljuca bez ikakve stete i ustedio 500kn jedino sto sam izgubio puno puno zivaca.... ali mojoj sreci nije bilo kraja jer nisam auto morao ostaviti cijelu noc na parkingu i donio sam doma zeni sve stvari koje sam kupio jer bi inace bilo
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.354 sekundi