Ja im kazem ....

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33499 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Ja im kazem ....

Razor napisao: Rukomet se laganini pretavra u blagu verziju americkog nogometa. Nemas sta tamo raditi ako nemas 2 metra 100 kila i nisi tvrdji od prosjecne stjene.

Shefe mislim da je rukomet davno prije bio takav sjeti se Shweda iDanaca i Rusa prije 10-tak godina. Tako da je zapravo Hrvatska zaslužna za uvođenje pero kategorije u rukomet like Balich, Dzomba, Methlichic.

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33528 od wolf
Replied by wolf on topic Ja im kazem ....
Ali postoji nada....naravno..ako ce biti novaca i zelje da ih netko podupre...

Davno je Bjelovarski Partizan bio, i to dugi niz godina, strah i trepet na području bivše Jugoslavije, ali i Europe... jer nije za baciti 2 krune prvaka Europe :)

A svi znamo da je u rukometu.. prenstvo Europe jače nego prvenstvo svijeta...

uglavnom.... neki od tih bivsih rukometasa iz Partizana...danas u Bjelovaru poducavaju mlade poletarce...i kroz koju godinu...mogli bi ti poletarci i za repku zaigrati...

svi kazu da se povijest ponavlja...s vremena na vrijema... nadam se da ce se to i sada dogoditi....

SEMPER FI

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33529 od ne0
Replied by ne0 on topic Ja im kazem ....
molgi bi im dat malo vise love... ne neg cekaju prvo da vide interes u tim igracima, pojedincima i onda ce ih netko veliki kupit... lovaaaa kak simonica pjeva...

sumljam ja da bu ti bjelovar ikad vise bio ko u yugi...

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33530 od wolf
bude.. jer su sad vec ...ta mlada generacija..mislim u drugoj lizi...a bili su na začelju začelja od začelja... :)

SEMPER FI

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33532 od razor
Replied by razor on topic Ja im kazem ....
Moram priznat da nisam pratio prije rukomet. A ruku na srce, ne pratim ga ni sada. Nisam pogledo niti finalnu niti polufinalnu tekmu. Sjedio sam u sobi i sluso ovog sto se dere na televizoru.
Ako je tako i prije bilo, onda jbg. ovi asi su izabrali k rivi sport. Treba uzet par ovih ala Mirko Filipovic ili uvest neku slabiju ekipu iz Americkog nogometa, naucit ih pucat na gol rukama i eto prvaka :D

Više
15 godina 9 mjeseci ago #33533 od wolf
moram priznati da nisam ni ja gledao ni jednu tekmu...

Nije da me ne zanima rezultat ili da nisam ljubitelj hrvatskog sporta, ali me ovi naši alkoholičari od komentatora zaista znaju raznjupati.. pa se ne želim zamarati slušajući ih....

radije provedem to vrijeme za kompom...na netu...uz CoD i društvo na CoDu....

a i druga stvar....

ja se zapitam...što imam ja od svega toga....osim možda ponosa.. :)

meni ni u džep....ali bome zato iz džepa naravno...tko je sve to platio ... :)
mi koji radimo i zarađujemo pošteno i mukotrpno ove naše crkavice zvane plaćama... :) :) :)

SEMPER FI

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.431 sekundi
Pokreće Kunena Forum