- Zahvala primljena: 1
Ja im kazem ....
15 godina 9 mjeseci ago #33534
od wolf
Replied by wolf on topic Ja im kazem ....
dok ovi u loži...cugaju crno vino...bijelo vino...šampanjce.. i tko zna što još...
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 9 mjeseci ago #33535
od ne0
Replied by ne0 on topic Ja im kazem ....
Tak sam ja u pricu usao s jednim bikerom nakon tekme hr-fr.
Pokusao sam mu objasnit da sam ponosan sto su decki osvojili srebro i svaka im cast ali da me zaboli ona stvar za sve njih.. sve je to lova. Kolki su novci u dvoranama i bla bla..... sve cemo na kraju to platit mi obicni gradjani a pojedinci su uzeli dobre provizije.
Jos kad sam mu reko da su sudci lose sudili al da su francuzi zasluzeno pobjedili i da su ona jaka momcad frajer je popizdio buhahaha.
Reko mi je da ja nisam domoljub, da ne volim svoju zemlju a na kraju mi je reko da sam i srbin buhahahha vjerovatno bi me jos i istukao da misli da moze.... kao drustvo daleko smo mi od kulture i normalnog razmisljanja.
Pokusao sam mu objasnit da sam ponosan sto su decki osvojili srebro i svaka im cast ali da me zaboli ona stvar za sve njih.. sve je to lova. Kolki su novci u dvoranama i bla bla..... sve cemo na kraju to platit mi obicni gradjani a pojedinci su uzeli dobre provizije.
Jos kad sam mu reko da su sudci lose sudili al da su francuzi zasluzeno pobjedili i da su ona jaka momcad frajer je popizdio buhahaha.
Reko mi je da ja nisam domoljub, da ne volim svoju zemlju a na kraju mi je reko da sam i srbin buhahahha vjerovatno bi me jos i istukao da misli da moze.... kao drustvo daleko smo mi od kulture i normalnog razmisljanja.
15 godina 9 mjeseci ago #33536
od ne0
Replied by ne0 on topic Ja im kazem ....
www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 4/index.dowolf napisao: dok ovi u loži...cugaju crno vino...bijelo vino...šampanjce.. i tko zna što još...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.502 sekundi