- Zahvala primljena: 11
Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
15 godina 7 mjeseci ago #34461
od Mr.Ti
Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika) was created by Mr.Ti
Buduci da uglavnom igramo first person shootere, koji naravno ukljucuju oruzje, a uvidjevsi kroz razgovore na TS-u da poneki ne poznaju bas oruzje, a zeljeli bi, napravio sam ovaj mali vodic kroz oruzja cersto upotrebljavana u modernim igrama, kao i neke moje prijedloge i misljenja. Pa da pocnemo.
Klasik naravno prvi: Kalashnikov AK (AK-47), neunistivo oruzje, najprodavanije i najkoristenije u svijetu, omiljeno kod raznih dikatatora, ponajvise zbog robusnosti i jednostavnosti uporabe, evo i slikica, medu ostalim i podvarijante i unaprijedenja:
Nastavljamo sa m16 (Armalite / Colt AR-15 / M16 assault rifle), u verziji iz cod4 puca tri metka u rafalu i omiljeno je oruzje za kampanje, nastao u vrijeme Vijetnamskog rata:
M4 carbine i izvedenice(Colt M4 and M4A1 carbine), najkoristenije u cod4, uz kalash…
Evo i jedan prijedlog za nove uniforme u cod-u:
Njemacki g36.
I jedan prijedlog, oruzje kojeg nema bas tako cesto, francuski famas:
Dosta omiljeno oruzje iz WWII igara je svakako m1 garand:
Dolazimo do podkategorije submachineguns. Prvi predstavnik je svakako najkoristeniji njemacki mp5:
A popularan je i izraelski uzi:
Nikako ne smijemo zaboraviti na n00bovski belgijski p90:
U kategoriji teskih strojnica imamo ruski rpd:
Popularnu zlatnu pilu americki M60, john rambo aproved:
I meni jako drag, WWII njemacki mg42, u ex-yu izvedbi popularni sarac:
Pomalo zapostavljena je kategorija shotguna, odnosni sacmi:
U kategoriji snajpera, predstavljam Vam 2 predstavnika r700 i barret:
U kategoriji pistolja imamo stvarno svega i svacega, od zlatnih izraelskih desert eaglova, talijanskih berreta m92, pa usp45, a dosta bubnjasa:
A sad nekoliko mojih prijedloga: klasa samogradnje, sljedeci je, koristenje pendreka uz noz i naravno nezaobilazna borba prsa o prsa:
Evo, s ovime bih zavrsio danasnji tecaj, nadam se da sam pokrio vecinu ukusa, a istovremeno Vas molim da mi ne uzmete za zlo, ukoliko sam slucajno pogrijesio sa opisom ponekog oruzja, radeno je relativno nabrzinu
S poštovanjem, do iduceg citanja i pucanja, Vas Mr.Ti
Klasik naravno prvi: Kalashnikov AK (AK-47), neunistivo oruzje, najprodavanije i najkoristenije u svijetu, omiljeno kod raznih dikatatora, ponajvise zbog robusnosti i jednostavnosti uporabe, evo i slikica, medu ostalim i podvarijante i unaprijedenja:
Nastavljamo sa m16 (Armalite / Colt AR-15 / M16 assault rifle), u verziji iz cod4 puca tri metka u rafalu i omiljeno je oruzje za kampanje, nastao u vrijeme Vijetnamskog rata:
M4 carbine i izvedenice(Colt M4 and M4A1 carbine), najkoristenije u cod4, uz kalash…
Evo i jedan prijedlog za nove uniforme u cod-u:
Njemacki g36.
I jedan prijedlog, oruzje kojeg nema bas tako cesto, francuski famas:
Dosta omiljeno oruzje iz WWII igara je svakako m1 garand:
Dolazimo do podkategorije submachineguns. Prvi predstavnik je svakako najkoristeniji njemacki mp5:
A popularan je i izraelski uzi:
Nikako ne smijemo zaboraviti na n00bovski belgijski p90:
U kategoriji teskih strojnica imamo ruski rpd:
Popularnu zlatnu pilu americki M60, john rambo aproved:
I meni jako drag, WWII njemacki mg42, u ex-yu izvedbi popularni sarac:
Pomalo zapostavljena je kategorija shotguna, odnosni sacmi:
U kategoriji snajpera, predstavljam Vam 2 predstavnika r700 i barret:
U kategoriji pistolja imamo stvarno svega i svacega, od zlatnih izraelskih desert eaglova, talijanskih berreta m92, pa usp45, a dosta bubnjasa:
A sad nekoliko mojih prijedloga: klasa samogradnje, sljedeci je, koristenje pendreka uz noz i naravno nezaobilazna borba prsa o prsa:
Evo, s ovime bih zavrsio danasnji tecaj, nadam se da sam pokrio vecinu ukusa, a istovremeno Vas molim da mi ne uzmete za zlo, ukoliko sam slucajno pogrijesio sa opisom ponekog oruzja, radeno je relativno nabrzinu
S poštovanjem, do iduceg citanja i pucanja, Vas Mr.Ti
Please Prijava to join the conversation.
- elessar1977
- Ekspert
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 7 mjeseci ago #34462
od elessar1977
Replied by elessar1977 on topic Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
Ja pozivam u CANTINU i BAR, navedenim u prezentaciji za famas, na jedno pichence.....
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
15 godina 7 mjeseci ago #34463
od halle
Replied by halle on topic Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
lol odlična dodatna oprema
15 godina 7 mjeseci ago #34464
od rudlava
Replied by rudlava on topic Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
15 godina 7 mjeseci ago #34465
od ne0
Replied by ne0 on topic Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
meni se najvise svidja ova sa pendrekom i borba prsa o prsa :mrgreen: mrti gdje to ima za kupit? :mrgreen:
- mele_junior
- Zlatni korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 7 mjeseci ago #34466
od mele_junior
da sam rusher ubio bih se!!!
Replied by mele_junior on topic Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)
da sam rusher ubio bih se!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.376 sekundi