Oruzja u racunalnim igrama, by Mr.Ti (WARNING-Puno slika)

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34467 od rudlava

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34468 od pikachu
ispravak netočnog navoda:

M60 nije točan naziv popularne "pile".

taj nadimak rezerviran je za belgijsku tešku strojnicu FN Minimi koja se počela koristiti 1974.; kasnije u američkoj proizvodnji 80-ih kao (svima jako poznat) M249.

Theory and practice are actually the same thing.
Theoretically.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34469 od loklar

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34470 od Mr.Ti

pikachu napisao: ispravak netočnog navoda:

M60 nije točan naziv popularne "pile".

taj nadimak rezerviran je za belgijsku tešku strojnicu FN Minimi koja se počela koristiti 1974.; kasnije u američkoj proizvodnji 80-ih kao (svima jako poznat) M249.

Da, M249 SAW, potjece, ustvari je, belgijski FN minimi, i to je onaj iz cod4 i to je ovo:

world.guns.ru/machine/mg17-e.htm

ALI, ono gore na slici nije m249 NEGO stvarno M60, koji takoder postoji i u stvarnosti i u cod4, i to je ovo:

world.guns.ru/machine/mg12-e.htm

EDIT: naziv Pila nisam uporabio kao prijevod naziva SAW, nego citirajuci kolegu Sluzavog, sa pocetka igranja COD4 i osvajanja i igranja sa zlatnom PILOM.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34474 od [ctn]sluzavy_cro
Naravno da si dobar naziv upotrijebio , pa SAW znači squad automatic weapon, a ujedno i pila , al nije to sluzavi izmislio nego mnogi koji su igrali AA prije njega,
Al nije da se falim jedino je Sluzavi uspio rush s RPK podići na razinu umjetničkog stvaralaštva, nešto slično kao naš MAto s RPG-om.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34475 od loklar

[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Naravno da si dobar naziv upotrijebio , pa SAW znači squad automatic weapon, a ujedno i pila , al nije to sluzavi izmislio nego mnogi koji su igrali AA prije njega,
Al nije da se falim jedino je Sluzavi uspio rush s RPK podići na razinu umjetničkog stvaralaštva, nešto slično kao naš MAto s RPG-om.

Eh taj RPG na bombedu...

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.978 sekundi
Pokreće Kunena Forum