- Zahvala primljena: 12
PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
15 godina 7 mjeseci ago #34656
od jopke
Replied by jopke on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
kud svi tu i mali jopke
vi se dogovorite ja samo dodjem...kao i obicno
vi se dogovorite ja samo dodjem...kao i obicno
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 7 mjeseci ago #34657
od rudlava
Replied by rudlava on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
ja sam za subotu, nedjelja nikako...
15 godina 7 mjeseci ago #34659
od ne0
Replied by ne0 on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
Meni odgovara i subota i nedelja! ako slavonci misle doci i ako im vise odgovara subota mislim da bi im se mi lokalci trebali prilagoditi!!!!
Samo je bitan taj famozan datum da ne bi slucajno taj dan isao na svadbu ili nesto sl.. sad poslije uskrsa pocinju firme i te stvari!!!!! a pocinje i voznja motorom pa onda bez datuma u biti nemrem nista 100% reci!!! inace ako sam slobodan taj dan mene mozete stavit na listu!!!!
I mislim da bi bilo i vrijeme da se organizira to pucanje IRL nadam se da cemo poslije nest bacit na rostilj
Samo je bitan taj famozan datum da ne bi slucajno taj dan isao na svadbu ili nesto sl.. sad poslije uskrsa pocinju firme i te stvari!!!!! a pocinje i voznja motorom pa onda bez datuma u biti nemrem nista 100% reci!!! inace ako sam slobodan taj dan mene mozete stavit na listu!!!!
I mislim da bi bilo i vrijeme da se organizira to pucanje IRL nadam se da cemo poslije nest bacit na rostilj
15 godina 7 mjeseci ago #34666
od rudlava
hmm tebe ?
Replied by rudlava on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
GhostRider napisao: nadam se da cemo poslije nest bacit na rostilj
hmm tebe ?
15 godina 7 mjeseci ago #34707
od ne0
Replied by ne0 on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
moze, ja cu se zrtvovat za sve vasRudlava napisao:
GhostRider napisao: nadam se da cemo poslije nest bacit na rostilj
hmm tebe ?
15 godina 1 mjesec ago #37428
od balkanac
U sklopu team building-a ...bilo je čisto amaterski u Oroslavlju po nekim ludim šumama...umoran sam ko pas, ali je bilo vrijedno musclefever-a
Ako CTN odluči ponovno na paintball, ja vam predlažem airsoft...najviše zato što nikad nisam pucao iz replike AK-47 nit igrao Airsoft :lol: ..dok vjerujem da su bar svi jednom bili na paintballu (ako ne i više puta). Jedina ključna razlika između paintballa i airsofta je to kaj nema boje nego se radi o maleckim kuglicama, znači čisti fairplay je u pitanju + umjesto 100 kuglica radi se o 200 kuglica i normalnom CILJNIKU sa replike AK-47, a ne taktika "Ispucaj prvi metak, pa prema njemu odluči koliko treba lijevo, koliko desno" ko iz paintball gunova.
Inače ova slika pokazuje dva hitca koja sam dobio u leđa, ali moj osobni rezultat je ne kraju bio 4:2 (frags/deaths),a moj team je dobio 3:1 :salut:
Replied by balkanac on topic PAINTBALL - Susret.... pogledati i pročitati molim
U sklopu team building-a ...bilo je čisto amaterski u Oroslavlju po nekim ludim šumama...umoran sam ko pas, ali je bilo vrijedno musclefever-a
Ako CTN odluči ponovno na paintball, ja vam predlažem airsoft...najviše zato što nikad nisam pucao iz replike AK-47 nit igrao Airsoft :lol: ..dok vjerujem da su bar svi jednom bili na paintballu (ako ne i više puta). Jedina ključna razlika između paintballa i airsofta je to kaj nema boje nego se radi o maleckim kuglicama, znači čisti fairplay je u pitanju + umjesto 100 kuglica radi se o 200 kuglica i normalnom CILJNIKU sa replike AK-47, a ne taktika "Ispucaj prvi metak, pa prema njemu odluči koliko treba lijevo, koliko desno" ko iz paintball gunova.
Inače ova slika pokazuje dva hitca koja sam dobio u leđa, ali moj osobni rezultat je ne kraju bio 4:2 (frags/deaths),a moj team je dobio 3:1 :salut:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.590 sekundi