fakat skoro R.I.P.
15 godina 6 mjeseci ago #34849
od ne0
fakat skoro R.I.P. was created by ne0
Danas ste skoro ostali bez Neja!
Bilo bi totalno ironicno da sam poginuo u autu a svi ocekuju da ce se to dogodit na motoru :biggrin2:
Uglavnom danas sam lijepo parkirao auto na zeljeznicku prugu,, pokusao sam i voziti al nije islo jer je puko krater pa auto nije mogao upalit 8O :lol:
Uglavnom,,,, skoro sam poginuo! Sva sreca pa gnoj ima 10X zracnih jastuka i izasao sam iz auta bez i jedne ogrebotine hvala Bogu! Inace bi ostali bez druga Neja i ne bi vas tko imao ubijat na COD.u
U vozackom iskustvu od 9godina nisam jos imao unfala osim sto su se 2X zabijali u mene! Zadnjih 4g godisnje radim 40-50 tisuca km samo s autom sto dovodi do zakljucka da imam dosta km u guzici ali eto dosao je i taj dan da sam se razbio ko PICKA!
SRETAN sam iz vise razloga!
1) sto je 30 sec prije mog parkiranja prosao zadnji vagon teretnog vlaka od 120TONA
2) sto nisam nikoga lupio, ozljedio ili ubio
3) sto sam bio sam u autu
4) sto mi je glava na ramenu
NESRETAN sam samo zbog jednog razloga a vjerovatno i sami pretpostavljate!?!?!?
1) sto nemam KASKO.
Ako vam nije jasno kak ova trava ispred auta nije ostecena bit ce vam jasnije ako vam kazem da sam letio s autom u zraku i pao na tracnice! Vrlo zanimljivo cak su se i policajci cudili a to sve pri vjerovali ili ne 80km/h!
Bilo bi totalno ironicno da sam poginuo u autu a svi ocekuju da ce se to dogodit na motoru :biggrin2:
Uglavnom danas sam lijepo parkirao auto na zeljeznicku prugu,, pokusao sam i voziti al nije islo jer je puko krater pa auto nije mogao upalit 8O :lol:
Uglavnom,,,, skoro sam poginuo! Sva sreca pa gnoj ima 10X zracnih jastuka i izasao sam iz auta bez i jedne ogrebotine hvala Bogu! Inace bi ostali bez druga Neja i ne bi vas tko imao ubijat na COD.u
U vozackom iskustvu od 9godina nisam jos imao unfala osim sto su se 2X zabijali u mene! Zadnjih 4g godisnje radim 40-50 tisuca km samo s autom sto dovodi do zakljucka da imam dosta km u guzici ali eto dosao je i taj dan da sam se razbio ko PICKA!
SRETAN sam iz vise razloga!
1) sto je 30 sec prije mog parkiranja prosao zadnji vagon teretnog vlaka od 120TONA
2) sto nisam nikoga lupio, ozljedio ili ubio
3) sto sam bio sam u autu
4) sto mi je glava na ramenu
NESRETAN sam samo zbog jednog razloga a vjerovatno i sami pretpostavljate!?!?!?
1) sto nemam KASKO.
Ako vam nije jasno kak ova trava ispred auta nije ostecena bit ce vam jasnije ako vam kazem da sam letio s autom u zraku i pao na tracnice! Vrlo zanimljivo cak su se i policajci cudili a to sve pri vjerovali ili ne 80km/h!
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 6 mjeseci ago #34851
od halle
Replied by halle on topic fakat skoro R.I.P.
dragi neo pa parkira se na parking to ti je ono oznaceno sa "P" a to znaci parking ne PRUGA...salim se..nek si ti nama ziv i zdrav a lima ce bit...
15 godina 6 mjeseci ago #34852
od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic fakat skoro R.I.P.
Glavno da si ti OK, ostalo vec budes nekako...
Nego gledam te slike, vidim da bi to trebala biti pruga iza Dugog Sela prema meni negdje, ali nikak si ne mogu predociti sto ti se u stvari dogodilo? Kazes da te nije vlak (btw, vlak je vjerojatno bio puuuno tezi od 120 t ako je bio teretni)?
Nego gledam te slike, vidim da bi to trebala biti pruga iza Dugog Sela prema meni negdje, ali nikak si ne mogu predociti sto ti se u stvari dogodilo? Kazes da te nije vlak (btw, vlak je vjerojatno bio puuuno tezi od 120 t ako je bio teretni)?
- elessar1977
- Ekspert
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 6 mjeseci ago #34854
od elessar1977
Replied by elessar1977 on topic fakat skoro R.I.P.
Ajme NeO... okani se tih svega na tockovima... Pa kud bas na prugu??.. Sali mse malo.. Nek si ti nama ziv i zdrav...
15 godina 6 mjeseci ago #34855
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic fakat skoro R.I.P.
a jbt, aj glavno da si živ i zdrav
mess with the best, die like the rest
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 6 mjeseci ago #34857
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic fakat skoro R.I.P.
ja sam vlak sto zgazit će te mali, vatromet kakav nisi probao
Neo brzo uplatiti milodare u Crkvu prije Uskrsa
e da i Sretan ti Rodjendan
Neo brzo uplatiti milodare u Crkvu prije Uskrsa
e da i Sretan ti Rodjendan
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.407 sekundi